U Zadru pronađena mrtva žena, dvije osobe su privedene

20.04.2020. 12:58:00

U petak poslijepodne, nešto iza 17 sati, u stanu u Zadru pronađeno je mrtvo tijelo 44-godišnje žene, izvijestili su iz Policijske uprave zadarske.

Mrtvozornik je konstatirao smrt, ali će se nakon izvršene obdukcije utvrditi točan uzrok smrti.

Tijekom očevida u stanu su pronađeni tragovi koji upućuju na konzumiranje opojne droge, stoga su iste večeri u prostorije policije dovedene dvije ženske osobe.

Nad dvije ženske osobe u dobi od 59 i 54 godine je provedeno daljnje kriminalističko istraživanje, nakon čega su obje uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo omogućavanja trošenja droga i tvari zabranjenih u sportu predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile događaju.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:lustracija/policija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.