UHB RH: POZIV NA JAVNU TRIBINU

28.02.2024. 09:42:00

Pozivamo sve hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, članove njihovih obitelji i umirovljenike koji će se održati 05. ožujka 2024. godine s početkom u 18:00 sati, u Đurđevcu u Hostelu Borik.

Organizator Grad Đurđevac i Udruga hrvatskih branitelja RH u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja, Upravom za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, Sektorom za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područnim odjelom Koprivnica, te Centrom za socijalnu skrb Đurđevac organiziraju javnu tribinu sa sljedećim sadržajem:

TEMA TRIBINE:

1. Preventivni zdravstveni sustavni pregledi hrvatskih branitelja

2. Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji;

3. Korištenje usluga Doma hrvatskih veterana u Lipiku i Veteranskih centara.

4. Zakon o inkluzivnom dodatku

Na javnoj tribini nazočiti će predstavnici Grada Đurđevca, a kao predavači Tatjana Mihaldinec, prof. psihologije, voditeljica Odjela, Uprava za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područni odjel Koprivnic. Josip Vranješević, dipl. pravnik i magistra socijalnog rada Menđi Mišel Tuba – honorarni stručni suradnici u Centru za psihosocijalnu pomoć Koprivničko-križevačke županije i dipl. soc. rad. Ana Starec, stručna radnica Centra za socijalnu skrb Đurđevac, te u ime organizatora Dražen Šemovčan, dopredsjednik Udruge hrvatskih branitelja Republike Hrvatske.

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju obzirom na tematiku javne tribine.

Za sve informacije kontakt: 095 214 00 01, e mail: drazen.semovcan@uhb-rh.hr

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: Kristijan Fereža

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.