Uhitili ličkog policajca, dok je bio na dužnosti konzumirao je kokain s prijateljem u autu

10.02.2022. 17:47:00

NA PLITVIČKIM JEZERIMA

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja je pritvoren te su protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenik za vrijeme obavljanja službe u civilu 21. prosinca prošle godine, zajedno s 35-godišnjim poznanikom, konzumirao je ranije nabavljeni kokain u službenom vozilu na području Plitvičkih jezera, javlja PU ličko-senjska, piše 24sata .

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja je pritvoren te su protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Udaljen je iz službe zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti, a nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka nadležnom disciplinskom sudu.

Policijska uprava ličko-senjska najoštrije osuđuje ovakvo, posebice za policijske službenike, nedopustivo ponašanje. Postupali smo po određenim sumnjama koje su nažalost na kraju potvrđene. Iako je počinitelj otkriven i procesuiran, ovakvim izoliranim ponašanjem pojedinca nanijeta je šteta svim pripadnicama i pripadnicima policije koji profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao na dobrobit svih naših sugrađana, navode iz PU ličko senjske.

Izvor: 24sata/ Foto: PU primorsko-goranska

Izvorni autor: Antonela Šaponja/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.