UKRADENE ZASTAVE HODA ZA ŽIVOT! Batarelo: “Zamislite kako bi cmizdrili da je netko skinuo njihovu zastavu duginih boja”?

28.05.2020. 13:29:00

Noćas su nepoznati počinitelji skinuli i ukrali tri zastave ‘Hoda za život, obitelj i Hrvatsku ‘postavljene na Trgu kralja Tomislava i jednu ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta.

Zastave su, kao i prošle godine, postavljene u tjednu kad je trebao biti održan zagrebački Hod za život. Skidanju zastava prethodilo je huškanje i lažne optužbe radikalno lijevih stranaka koje se bore za vlast u Zagrebu i Zagreb Pridea na društvenim mrežama.

Događaj je komentirao Vice Batarelo:

Je li ovakvu Hrvatsku želite? Radikali i fake duga ljudi jučer javno LAŽU o nekakvoj povezanosti Hoda za život i Bandića i potiču na mržnju i netrpeljivosti prema nerođenima i svima koji se ne slažu s njihovom agendom, i… danas će likovati kako su sinoć skidali naše zastave po gradu. (A zamislite kako bi cmizdrili da je netko skinuo njihovu fake dugine zastavu!)

Samo ih vi skidajte jadnici jedni, još više ćemo ih stavljati, saznati ćemo tko ste i pravno vas kazniti i uskoro jedan dan ćemo i zaustaviti i ubijanje nerođene djece za koje se “pravo” (na ubojstvo) vi toliko grčevito borite.