Ukrajinci: Uništili smo deset ruskih tenkova u jednoj noći. Objavili i snimku

18.03.2023. 17:19:00

Komandant Kopnenih snaga Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski rekao je da Rusi napadaju gotovo duž cijelog istočnog fronta i da je Bahmut i dalje epcentar neprijateljstva. "Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažirao sve svoje snage i nastoji probiti odbranu na nekoliko frontova i potpuno okružiti grad", izjavio je Sirski.

Služba sigurnosti Ukrajine (SBU) objavila je snimak uništavanja deset ruskih tenkova i jednog oklopnog vozila, a tvrde da su to postigli u samo jednoj noći, prenosi Slobodna Dalmacija. Kažu da su tenkove uništili specijalci iz njihove jedinice "Bijeli Vukovi". "Naši specijalci centra Specijalnih operacija 'A' uništili su neprijateljsku opremu u pravcu Donjecka. Također je spaljen i jedan neprijateljski BTR. Tim činom, u jednoj noći uništeno je 11 meta," piše u objavi.
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski rekao je da Rusi napadaju gotovo duž cijelog istočnog fronta i da je Bahmut i dalje epicentar neprijateljstva. "Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažirao sve svoje snage i nastoji probiti obranu na nekoliko frontova i potpuno okružiti grad", izjavio je Sirski.

Izvor: Večernji list

Izvorni autor: VL/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.