USKORO UŽIVO U studiju Večernjeg lista sučeljavaju se Predrag Matić i Marijan Pavliček

25.06.2020. 11:00:00

Sučeljavanje možete pratiti uživo od 11 sati na Facebook stranici Večernjeg lista ili putem ovog članka gdje će biti istaknut i tekstualni prijenos.

Od 11 sati u studiju Večernjeg lista sučelit će Predrag Fred Matić (SDP) i Marijan Pavliček (Domovinski pokret) iz pete izborne jedinice.

Predrag Fred Matić SDP-ov je europarlamentarac i bivši ministar branitelja u vladi Zorana Milanovića dok je Pavliček aktualni dogradonačelnik Vukovara.

U Večernjakovom studiju pričat će o novim situacijama u pogledu koronavirusa, izborima, listama, potencijalnim koalicijama ali projektu Slavonija, suživotu u Vukovaru, pozdravu za dom spremni, braniteljskoj populaciji...

Sučeljavanje možete pratiti uživo od 11 sati na Facebook stranici Večernjeg lista ili putem članka  gdje će biti istaknut i tekstualni prijenos.

Emisiju vodi i uređuje: Petra Maretić Žonja

Izvor: Večernji.hr/Foto:PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.