UTAKMICA ISTINE ZA VATRENE! Gdje je Češka najopasnija i na šta Vatreni moraju pripaziti?

18.06.2021. 09:05:00

Češka nema toliko zvijezda, ali i dalje je to opasna i jako organizirana momčad

Došao je i taj dan. Još od nedjelje i poraza Hrvatske od Engleske u nogometnim se krugovima samo priča o petku i srazu protiv Češke koja bi mogla odrediti sudbinu 'Vatrenih' na Europskom prvenstvu. Danas od 18 sati ćemo u Glasgowu napokon dobiti odgovore na sva ili barem na većinu naših pitanja.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić jučer je najavio kako će se u postavu vratiti Dejan Lovren, a i dalje nas zanima kako će posložiti ofenzivni dio momčadi. No, zanima nas i kako će izgledati Češka, a to je tema današnjeg izdanja Eurocasta, posebnog podcasta Sportskih novosti posvećenog Europskom prvenstvu.

U goste nam dolazi Milan Martinović, nogometni menadžer koji više od 30 godina živi na relaciji Hrvatska - Češka. Martinović je stručnjak za češki nogomet i definitivno nam može dati odgovore na pitanja kako igra njihova reprezentacija za koju smatramo da je ipak slabija od 'Vatrenih'.

Češka nema toliko velikih zvijezda kao u nekim ranijim godinama, ali i dalje je to opasna i jako organizirana momčad. Naš gost će nam otkriti odakle prijeti najveća opasnost za Hrvatsku, na što bi izbornik Dalić i naši nogometaši trebali obratiti najveću pažnju, ali i na češkao očekivanja od ove utakmice i općenito od Eura.

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: SN/Foto: ANDY BUCHANAN Afp

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.