VIDEO Branitelji iz Istre pogledajte ovaj film, pa se zapitajte za koju Istru ste se borili?

03.10.2019. 17:30:00

Za Istru kao dio Hrvatske ili za IDS-ovu Istru Euroregiju ?...

Branitelji iz Istre pogledajte ovaj film, pa se zapitajte za koju Istru ste se borili?
Za Istru kao dio Hrvatske ili za IDS-ovu Istru Euroregiju ?…VIDEO OVDJE
Braniteljske udruge iz Istre uopće ne dižu glas na IDS-ovu autonomašku politiku, IDS-ovo stalno podrivanje suvereniteta i integriteta RH, koju su oni stvarali.
Nevjerojatno ili nije ?…VIDEO OVDJE
Nisu se oglasili ni na IDS-ove 4 Rovinjske deklaracije i protuustavan Statut, ni na Miletićeve razne izjave  o Istri Euroregiji, bez granica kojom se izravno krši Ustav RH, ni o Putovnici Republike Istre, ni o “avionima Hrvatskog  zrakoplovstva koji neće letjeti istarskim nebom” Nema glasa ni o IDS-ovoj zabrani M.P.Thompsonu da nastupa u pulskoj Areni, kao da im je Arenu ” mati u dotu ostavila” Nema glasa, opći muk.i oko propasti Uljanika! A zašto i bi, kada im je dobro! Dotacije redovno stižu i što bi se oni sada bunili, to nije njihova briga!
Moraju šutjeti, inače tko bi im financirao jedino što naprave jednom godišnje, Mimohod za 5.kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i na Dan hrvatskih branitelja!
Kao najzanimljivije Boris Miletić im je na čelu Mimohoda za 5. kolovoza , pa mu valjda na taj način iskazuju “počast i zahvalu” za Republiku Istru i  Euroregiju Istru nad kojom on neće dopustiti letovi aviona Hrvatskog zrakoplovstva!!!
E moj narode!
Autor /Lili Benčik

Izvor: Braniteljski-portal.com

Izvorni autor: Lili Benčik

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.