VIDEO! DR. ZLATKO HASANBEGOVIĆ U BUJICI: "Plenković je ljevica, ostane li na čelu HDZ-a, može i Krešu Beljaka primiti u veliku antilustracijsku koaliciju!"

25.01.2020. 08:53:00

Nakon parlamentarnih izbora, moguća su samo dva scenarija; protulustracijska velika koalicija ili autentična nacionalna Vlada korijenitih promjena, čiju će okosnicu činiti ona biračka volja iskazana na predsjedničkim izborima kada je Miroslav Škoro dobio gotovo pola milijuna glasova - izjavio je u Bujici na Z1 televiziji dr. Zlatko Hasanbegović, čelnik Bloka za Hrvatsku.

Bivši ministar kulture posebno je prokomentirao projekt 'Rijeka - europska prijestolnica kulture', kao "poligon za oživljavanje propale komunističke baštine": - Rijeku se želi pretvoriti u Pijemont neojugoslavenstva!

U emisiji je emitiran prilog o 'Yugo Yoga', koju će, pored crvene zvijezde na riječkom neboderu i ostalih ideoloških egzibicija, hrvatski porezni obveznici platiti milijune kuna.

Dr. Hasanbegović se osvrnuo i na hrvatsko predsjedanje Vijećem Europske unije i usporedio ga s rotiranjem u predsjedništvu SFRJ. Komentirao je spot Hrvoja Hribara za koji je, bez natječaja, dobio milijun i po' kuna: - Nakon svih korupcijskih afera u HAVC-u i nakon izjave u srpskim medijima da je Hrvatska "obolela od gripa fašizma", Hribar se na scenu vratio kao odabranik Andreja Plenkovića i Nine Obuljen.

U Bujici je bilo riječi i o imenovanju Gordana Markotića, autora 'Lex Perković', načelnikom sektora Tajništva predsjedanja RH Vijećem EU: - To je tek jedan od dokaza da riječ lustracija ne smije biti prognana iz hrvatskog javnog i političkog života.

Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.