(VIDEO) Penava o razlazu s Plenkovićem, ratnim zločincima koji slobodno šeću Vukovarom i izborima

30.06.2020. 12:45:00

Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara na listi Domovinskog pokreta u 5. izbornoj jedinici – listi broj 7 – natječe se za zastupnika tri hrvatske županije. U podcastu “55 minuta kod Željke Markić” ispričao je o svom definitivnom razlazu s Plenkovićem, imenovao investicije u Slavoniji koje su zaustavljene radi nečije provizije i kako podnosi da ratni zločinci šeću njegovim rodnim gradom.

Objasnio je zašto javnost ne zna da je Darko Pajčić, branitelj kojeg je policajac pretukao prilikom razbijanja ćirilične ploče u Vukovaru te je umro od posljedica prijeloma lubanje – brat njegove žene Sanje.

Doznali smo zašto se kao maturant u matematičkoj gimnaziji u Zagrebu upisao na studij kineziologije, koliko se dugo bavi veslanjem, zašto nije završio doktorski studij iz ekonomije i čije glasovanje na ovim izborima ga osobito veseli.

Cijeli razgovor pogledajte na poveznici:

Želite se pretplatiti (besplatno) na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje (besplatne) pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

Svaka pretplata na kanalu na Youtubeu je automatski besplatna.

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Izvor: narod.hr/Foto: Snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.