(VIDEO) Pogledajte snimku divljanja riječkog gradonačelnika Obersnela: Vijećnicu Ivonu Miličević nazvao “alapačom” i poručio joj da ne s**e!

15.07.2020. 15:01:00

Ide to njemu... Malo se naljutio pa izvrijeđao vijećnicu...

Sjednica riječkog Gradskog vijeća ostala je u sjeni ispada riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela koji se verbalno obrušio na vijećnicu Ivonu Milinović, piše Novi list…

Gradsko vijeće s 20 glasova za, četiri suzdržana, i dva glasa protiv (Ivona Milinović i Tihomir Čordašev) prihvatilo je prijedlog prvog rebalansa riječkoga proračuna koji će biti manji za 193,2 milijuna kuna u odnosu na plan. Ali sve je zasjenio incident Vojka Obersnela koji je verbalno napao Ivonu Milinović, nezavisnu vijećnicu.

Milinović je u raspravi istaknula da ne može podržati rebalans proračuna zbog toga što je trebalo na rashodovnoj strani kresati programe Europske prijestolnice kulture te odustati od projekta obnove motornog broda “Galeb”. Poručila je i kako su supružnici zaposlenika gradske uprave dobivali autorske honorare za svečano otvorenje EPK i da je to krajnje dvojbeno.

Obersnel je reagirao poručivši joj da ne “s*re”, kako je rekla Milinović, a kad je zatražila zaštitu predsjednika Gradskog vijeća, Obersnel se digao i vikao kako priča gluposti, da je alapača i da vrijeđa sve zaposlenike gradske uprave. Dodao je vičući kako njega nitko neće izbaciti sa sjednice, da bi baš volio to vidjeti, piše Novi list.

Sramotni ispad riječkog gradonačelnika Obersnela: Vijećnicu Ivonu Miličević nazvao “alapačom” i poručio joj da ne s**e

Uostalom , sve se vidi i čuje u priloženom videu, kako Obersnel brutalno vrijeđa vijećnicu

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: T.H.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.