(VIDEO) Večeras u Zagrebu premijera filma Jakova Sedlara ‘Hrvatski anđeli rata’ – o djeci stradaloj u Domovinskom ratu

15.06.2020. 12:02:00

Premijera filma Hrvatski anđeli rata redatelja Jakova Sedlara održat će se u ponedjeljak, 15. lipnja u Kinu Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 20:00. Ulaz je besplatan.

Dokumentarni film Hrvatski anđeli rata prvi je film o stradanju djece u velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku. Kroz priče devetoro najbližih ubijene djece, saznajemo svu brutalnost i bešćutnost koja je izvršena na najneviniji dio hrvatskoga društva. U filmu sudjeluju i fra Jozo Zovko te mlada pjevačica Nika Pastuović.

Tekst je napisao Hrvoje Hitrec, a interpretiraju ga Sanja Marin i Dragan Despot. Redatelj je Jakov Sedlar.

“HRVATSKI ANĐELI RATA – SVEČANA PREMIJERA!

Premijera potresnog dokumentarca redatelja Jakova Sedlara o djeci ubijenoj tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku, bit će u ponedjeljak, 15. lipnja, u 20:00 sati, u velikoj dvorani Studentskog centra u Zagrebu.

Dan kasnije, film će premijerno biti prikazan u Slavonskom Brodu. Ulaz je slobodan. Nek’ se vidi istina, koju su odbili financirati HAVC i ministarstvo Nine Obuljen…” – poručio je novinar Velimir Bujanec.

Izvor: narod.hr/Foto: SC

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.