VIDOVIĆ KRIŠTO PISALA JANDROKOVIĆU: Pokušavate zabraniti istinu, ali to Vam neće uspjeti - I Vi i Plenković ćete zbog korupcije odgovarati

19.09.2023. 19:32:00

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković izbacio je danas iz Sabora Karolinu Vidović Krišto zbog ”kršenja poslovnika” , a ona mu je odmah uputila pismo.

Njeno pismo prenosimo u cijelosti:

"Poštovani gospodine Jandrokoviću,

Danas ste ponovno ponizili hrvatske građane ne dopuštajući redovno djelovanje Hrvatskog sabora.
Isključili ste me sa sjednice jer sam postavila pitanje zašto već četvrtu godinu ne dopuštate raspravu o radu obveznih mirovinskih fondova.
Postoji li parlament u Europskoj uniji koji ovako otvoreno štiti korupciju i bezakonje? Ne postoji.
Vi mislite svojim smicalicama zabraniti istinu? Doista ništa niste naučili iz povijesti, istinu se ne može zabraniti!
Vi ne dopuštate da hrvatski građani saznaju na koji način se troše njihova sredstva iz kojih trebaju dobivati mirovinu.
Iznosi iz mirovinskih fondova koji su uloženi u propali Agrokor, ili sredstva s kojima je kupljen hotel View na bračkim Postirama, i to od Plenkovićeva tajkuna Vujnovca, dokazuju da se novci hrvatskih građana troše neracionalno i koruptno.
Vi doista mislite da ćete me ušutkati svojim poslovničkim nasiljem? Vi mislite da se ja i većina hrvatskih građana moramo pomiriti s korupcijom i siromaštvom?
Grdno se varate. U Hrvatskoj ćemo uspostaviti vladavinu prava, a Vi i Plenković zasigurno ćete odgovarati za neviđenu korupciju koju ste organizirali u Hrvatskoj." navela je Karolina Vidović Krišto.

Podsjetimo, predsjednik Sabora Gordan Jandroković je započeo sjednicu, ističući da je prigovor zastupnice Karoline Vidović Krišto na dnevni red odbijen, na što se ona pobunila, zbog čega je dobila opomenu.

Izvor: PDN/Foto: fah

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.