Vječnost pripada hrabrima i pravednima poput HOS-ovaca! Molimo vas ne dirajte nas HOS-ovce više!!

31.07.2021. 12:22:00

Vječnost pripada hrabrima i pravednima poput HOS-ovaca!Sad se želi u miru poniziti, razoružati i preko pozdrava „Za dom spremni“ zgaziti. Ide se tako daleko da ti koji su u Domovinskom ratu bili simpatizeri (blago rečeno) agresije na Hrvatsku i oni koji su bili u „Briselskoj bojni“ ili u „Podrumskoj bojni“ traže da  bojovnici HOS-a priznaju da je primjerice  spomenuti pozdrav i pozdrav mnogih branitelja u Domovinskom ratu nacistički pozdrav, odnosno da su bili nacisti – mišljenje akademika Josipa Pečarića).

Što vi kukavice niste imali hrabrosti doći na bojišnicu u Domovinskom ratu i tada skinuli bojovnicima HOS-a „fašistička“ znakovlja i potjerali ih kući, a vi veliki „antifašisti“ uzeli oružje u ruke i branili napadnutu domovinu?!…

Hrabrost HOS-ovaca se na bezbroj načina očitovala u obrambenom hrvatskom ratu za slobodu. HOS-u pripada samo dobro, branio je svoj dom, nije napravljen ni jedan ratni zločin, a poginulo ih oko 800, a poslije rata mnogi preživjeli su se razboljeli i umrli.

vječnost
HOS-u pripada samo dobro, branio je svoj dom, nije napravljen ni jedan ratni zločin.

Zapamtite, ni jedan narod nema veće i ljepše povijesti od one u koju je ugrađena hrabrost njezinih građana poput HOS-ovaca. Zato sada ne iskazujte svoju hrabrost kada ste na vlasti, kada imate utjecaj na medije, sudstvo, policiju, vojsku, obavještajni milje… Bez toga ste kukavice! Kukavičluk je sila koja oduzima životnu hrabrost, odvažnost i koračanje prema pobjedi, koju vi nikada nećete ostvariti.

Prošlost HOS-ovce slavi, hvali, a vas poput olovnih utega opterećuje i optužuje. Zato se bar u sadašnjosti pokažite, izvucite Hrvatsku iz dna Europske unije (u svemu i svačemu), prigrlite domoljublje, provodite kadrovsku selekciju prema znanju i sposobnostima, ne generirajte uhljebe ili dodvoravanje nekim mrziteljima svega što je hrvatsko itd,  HOS-ovce pustite na miru, ako pak mislite da ih se treba uništiti, jer su slaba karika na ljestvici moći.

Hosovci... - Hrvatske obrambene snage HOS | Facebook

Istina, bojovnici HOS-a proizišli su iz siromašnijih slojeva društva (bilo iz obrazovanih obitelji, bilo iz radniče populacije ili seljačke) i danas nemaju svoje moćnije ljude. Ali to ne mijenja stvar, bili su pobjednici u Domovinskom ratu, bit će i sada. Imaju svoje duboke korijene u svojim žilavim potomcima (iako su većina raspršena po stranim zemljama) i odane prijatelje iz inozemstva koji su s nama ratovali u Domovinskom ratu, postali su Hrvati, ne po naslijeđenoj, nego po prolivenoj krvi.

Molimo vas ne dirajte nas HOS-ovce više!!!

HOS je sa svojom simbolikom, sa svojim bojnim pozdravom, dio slavne Hrvatske braniteljske prošlosti (sastavnica u samoj osnovici Domovinskoga rata kao temeljnice suvremene hrvatske države), zato ga se želi kriminalizirati i ogaditi, prikazati zločinačkom vojskom, s ciljem da se optuži i suvremena Hrvatska država da je nastala na zločinu. Prozirni ste, plan vam je poslije nas ići na ZNG i MUP (slomiti kralježnicu Domovinskog rata)!!!

Alojz Pavlović, Zadar

Hrvatske obrambene snage – Wikipedija
HOS je sa svojom simbolikom, sa svojim bojnim pozdravom, dio slavne Hrvatske braniteljske prošlosti.

Izvor: crodex.net/Foto: Screenshot

Izvorni autor: Alojz Pavlović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.