VLADA ZNA KAKO POTAKNUTI PODUZETNIŠTVO! Učenici preprodaju covid testove za 15-ak kuna

15.02.2022. 13:10:00

Od ponedjeljka je počelo samotestiranje učenika prije polaska u školu...

Od ponedjeljka je počelo samotestiranje učenika prije polaska u školu, a time i prekid samoizolacija. Većina škola je već u petak učenicima ili roditeljima podijelila dva kompleta testova, a HZJZ objavio je video uputu kako provoditi za samotestiranje.

Odmah potom se na društvenim mrežama pojavila informacijama da srednjoškolci preprodaju testove na koronavirus po 15-20 kuna.

“Škola je živi organizam, škola prati ono što se događa u društvu, takve su pojave moguće, nije to ništa iznenađujuće. Netko je vidio šansu da ušićari, netko to radi iz zabave. Toga je bilo prije, toga će biti. Ne vjerujem da će pojavnost biti takva da bi ugrozila bit ove mjere”, rekao j za Hrvatski radio državni tajnik ministarstva obrazovanja Tomislav Paljak.

Očito je da vlada zna kako potaknuti poduzetništvo.

Izvor: Paraf.hr/PDN/Foto:paraf.hr/screenshot

Izvorni autor: Paraf.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.