Vozač s 1,38 promila udario u romobil, poginuo 39-godišnjak

12.11.2022. 09:47:00

UŽAS KOD DONJEG MIHOLJCA

Prometna nesreća dogodila se na državnoj cesti D-34, između mjesta Podravski Podgajci i Črnkovci, u trenutku kada je na 39-godišnjeg vozača romobila naletio osobni automobil

Vozač (39) električnog romobila poginuo je u prometnoj nesreći danas oko 4.15 između mjesta Podgajci Podravski i Črnkovci, blizu Donjeg Miholjca, priopćila je jutros PU osječko-baranjska, prenosi 24sata .

Do prometne nesreće došlo je način kada su se 38-godišnji vozač osobnog automobila i 39-godišnji vozač električnog romobila kretali istim smjerom iz Podgajaca Podravskih prema Črnkovcima te je u jednom trenutku automobil udario u romobil.

 Vozač romobila, 39-godišnji hrvatski državljanin, smrtno je stradao na mjestu događaja te je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje će biti obavljana obdukcija, dok je vozaču osobnog automobila evidentirana koncentracija od 1,38 promila alkohola u krvi.

Na mjestu događaja očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Donji Miholjac u suradnji s Općinskim državnim odvjetnikom.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: HINA/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.