Zaharova 'udarila' po Bidenu i saveznicima: Isprovocirali ste ovo, gurate nas u nuklearni rat!

13.07.2022. 10:46:00

ZA SVE KRIVI WASHINGTON...

Putinova miljenica Marija Zaharova u novom je istupu optužila SAD da gura svijet u rat, a na udaru se našao i japanski premijer zbog izjava kako strahuje da će Rusija koristiti nuklearno oružje u Ukrajini...

Amerika i njezini saveznici su na rubu rata s Rusijom. Rata koji bi mogao prerasti u nuklearni sukob, poručila je glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova.

Ona, za razliku od svojih kolega koji se natječu tko će više zaprijetiti Zapadu, nije to napravila direktno, ali...

- Zbog akcija Joea Bidena sukob između dvije atomske sile izgleda neizbježno. Isprovocirali su pogoršanje 'krize' u Ukrajini, otpočeli su hibridni rat protiv nas... Washington i saveznici balansiraju opasno na rubu otvorenog rata s Rusijom - kaže Zaharova, prenosi ruska novinska agencija TASS..

Nije joj se dopala ni izjava japanskog premijera. Fumio Kishida nedavno je izjavio kako je zabrinut da će Rusija koristiti nuklearno oružje u Ukrajini, prenosi 24sata .

- Istina se izvrće kako bi se naštetilo Rusiji s tom propagandom. Najveći rizik od nuklearnih bombi stiže od vašeg zaštitnika SAD-a - oštra je Zaharova. 

Zadnjih tjedana u ruskom medijskom prostoru sve se više spominje nuklearno oružje i mogućnost nuklearnog rata. Naravno, po njihovim voditeljima i gostima, SAD i ostatak svijeta ne bi imao nikakve šanse protiv Rusije. Tvrde da Britaniju potope u tri minute, da imaju 'naciljane' sve veće europske gradove...

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija

Izvorni autor: Renato Jukić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.