'Zapad može zaustaviti jednu od deset naših nuklearnih raketa, provocirate nas da ih ispalimo'

28.06.2022. 20:22:00

NOVE JEZIVE PRIJETNJE IZ RUSIJE

Zapadni čelnici imali su srčane udare kad su vidjeli kako Putin i Lukašenko pričaju o Iskanderima i drugim 'sustavima' nuklearnog oružja, rekao je voditelj odmah na startu emisije...

Prijetili su potapanjem Britanije, baltičke države nazivali su 'kikiriki' državama, govorili su kako će njihovo nuklearno oružje padati po Londonu, Berlinu, Parizu, Varšavi... Uglavnom, Putinovi propagandisti kao da se natječu tko će više zaprijetiti Zapadu, prenosi 24sata .

Svoju kandidaturu sad su istaknuli i TV voditelj Vladimir Solovjov te zastupnik u Dumi Andrej Guruljov. Raspravljajući o situaciji u Ukrajini, rješavanju problema opskrbe Kalinjingrada...  Završili su na novim prijetnjama nuklearnim oružjem...

- U Ukrajini mi koristimo tek 18 posto naših vojnih snaga. To trebate znati. Mi imamo snagu za direktan okršaj s vojnim savezom Zapada, ako to bude potrebno - konstatirao je na početku voditelj, piše Newsweek.

- Nama treba koridor od St. Petersburga do Kalinjingrada po baltičkoj obali. Samo tad imamo normalne rute opskrbe. Ako Zapad to ne shvaća, možemo im detaljno objasniti - rekao je Guruljov.

Razgovor je onda otišao na omiljenu temu Putinovih propagandista. Nuklearno oružje i koga sve Rusija s njim može uništiti...

- Zapadni čelnici imali su srčane udare kad su vidjeli kako Putin i Lukašenko pričaju o Iskanderima i drugim 'sustavima' nuklearnog oružja - rekao je voditelj na početku, a zatim je Guruljov krenuo u izlaganje:


- Postavljanjem Iskandera u Bjelorusiju, mi smo pokrili 100 posto zapadne Europe. S našim obrambenim sustavom, njihova učinkovitost je ogromna. Zapad može zaustaviti možda jednu od deset lansiranih raketa. Mislim da je to sjajan postotak i dobra poruka našim neprijateljima što će se dogoditi. Zapad nas provocira da upotrijebimo nuklearno oružje - zaključio je zastupnik.


Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr/Canva/Twitter

Izvorni autor: Renato Jukić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.