Zapalio repetitor u Škabrnji

20.10.2020. 12:17:00

U požaru su izgorjeli agregati za napajanje u vrijednosti od 150.000 kuna, a ukoliko policija ulovi krivca za požar, mogao bi završiti iza rešetaka na period od šest mjeseci do pet godina

Netko je pod okriljem noći zapalio repetitor. Požar su prvi vidjeli policajci. Planulo je u ponedjeljak oko 02.50 sati u Škabrnji kod Zadra.

- Policijski službenici su zamijetili požar na odašiljaču signala – repetitoru. Požar su ugasili vatrogasci u 04,40 sati. Tijekom jutra je izvršen očevid na repetitoru u vlasništvu trgovačkog društva, kojom prilikom je utvrđeno kako je požar namjerno izazvan - javlja policijska glasnogovornica u Zadru, Ivana Grbin.

U požaru su izgorjeli agregati za napajanje, vrijednosti oko 150.000 kuna.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom - kaže Grbin.

Ako ga ulove, mogao bi iza rešetaka od šest mjeseci pa do pet godina.

Izvor: 24sata/ Foto: Ivan Grgat/24sata

Izvorni autor: Rozeta Bogeljić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.