ZASTRAŠUJUĆE Vjetar uništio dijelove mosta u Kini, turist se grčevito držao za ogradu: 'Kao iz noćne more!'

11.05.2021. 10:35:00

Naime, vjetar brzine do 90 km/h odnio je neke od staklenih ploča, a turist koji je u tom trenutku bio na mostu se prilijepio za ogradu od straha. Neko je vrijeme puzao, a onda su ga spustile službe za spašavanje

Zastrašujuće fotografije turista koji je ostao zarobljen na staklenom pješačkom mostu visokom 330 metara obišle su svijet. Most sa staklenim dnom na planini Piyan u kineskom gradu Longjing oštetio je vjetar. 

Naime, snažan vjetar odnio je neke od staklenih ploča, a turist koji je u tom trenutku bio na mostu se prilijepio za ogradu od straha. 

Uz pomoć vatrogasaca, policije i turističkih radnika, muškarac se ipak uspio spustiti na sigurno, a kasnije je prebačen i u bolnicu. 

Fotografija je prvi put podijeljena na kineskoj platformi Weibo, a kasnije i na Twitteru, gdje su mnogi komentirali kako je to situacija iz noćne more. Odmorište je nakratko bilo zatvoreno nakon incidenta, javlja Mirror.

Izvor: 24 sata

Izvorni autor: Tina Ozmec Ban/foto: Twitter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.