Zbog Luke Modrića u Real Madridu su se odlučili za povijesni presedan; ovo se u ‘kraljevskom klubu’ još nikad nije dogodilo

10.10.2020. 20:52:00

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ponudit će Luki Modriću i Sergiju Ramosu potpisivanje novog ugovora. Obojici aktualni ugovori završavaju na kraju ove sezone i oni već u siječnju mogu započeti pregovore s drugim klubovima. No, u Realu su svjesni koliko im Modrić i Ramos znače, bez obzira na njihove veteranske godine…

Situacija u momčadi Real Madrida je takva da je predsjednik kluba Florentino Perez u dogovoru s trenerom Zinedineom Zidaneom odlučio napraviti gotovo povijesni presedan te ponuditi nove ugovore igračima starijim od 30 godina!

Do sada su u ‘kraljevskom klubu’ bili poprilično konzervativni u takvim pregovorima, pa su tijekom godina s puno gorčine sa Santiago Bernabeua odlazile legende poput Ikera Casillasa, Raula Gonzalesa, Davida Beckhama, Kake, Pepea, sve do Cristiana Ronalda.

Svima njima klub jednostavno nije želio ponuditi ugovore nakon što su ‘pregazili’ 32. godinu života ili im je nuđen ugovor na samo jednu sezonu, prenosi tportal

Ali sada su u ‘kraljevskom klubu’ zapuhali neki novi vjetrovi, te će Luka Modrić (35) i kapetan Sergio Ramos (34) – ako je vjerovati najavama španjolskih medija bliskih Realu – dobiti nove dvogodišnje ugovore! To će biti povijesni presedan, do sada se takvo što još nije dogodilo!

Modrić i Ramos su s Real Madridom osvojili sve što se može osvojiti, Ramos je u Madrid stigao iz Seville 2005. godine, a Modrić 2012. godine iz Tottenhama.

Sad je jasno kako Zinedine Zidane za njih dvojicu nema adekvatne zamjene, sljedećeg ljeta će se Real sigurno pojačati na njihovim pozicijama, ali Modrić i Ramos bi svojim iskustvom u sljedeće dvije sezone trebali pomoći novim snagama da se što lakše i što brže uklope u momčad. Dojam je kako će obojica mirovinu dočekati na Santiago Bernabeu. I zaslužili su…

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.