ZDRAVKO MAMIĆ IZ MEĐUGORJA KOMENTIRAO DINAMOVU KRIZU Otkrio zaradu stručnog stožera na čelu s Nenadom Bjelicom i poslao jasnu poruku

30.03.2020. 21:25:00

Savjetnik uprave GNK Dinamo Zdravko Mamić oglasio se na svom Facebook-profilu ovoga ponedjeljka. U zanimljivom postu popraćenom fotografijom, naveo je točno koliko je koji član stručnog stožera prve momčadi kluba dobio u zadnjih 20 mjeseci. Do u lipu!

Zašto je to učinio? Jasno, zbog novonastale situacije u klubu u kojoj su se igrači i struka usprotivili rezanju plaća uslijed krize koju je izazvao koronavirus. Dok je radna zajednica zajedno s drugom momčadi i ostalima pristala na nove uvjete, prva momčad i njen stručni stožer to nisu učinili.

Sumarno, potjeran je čitav Bjeličin popratni tim, a tek treba vidjeti kako će se sve skupa rasplesti u narednim danima.

Mamić je, vratimo se na njega, izračunao koliko je tko dobio, a podsjetio je i na to da su se veliki klubovi solidarizirali s trenutnom situacijom. Neki su, poput slovačke Žiline i obustavili rad kluba, a Dinamo je, kako je napisao, svima omogučio najbolje uvjete rada u ovom dijelu Europe i pritom nikome nije ostao dužan.

Post Zdravka Mamića pogledajte u nastavku:

 

Izvor: slobodnadalmacija.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Sportske novosti

Autor: