Zekanović u Bujici: "Plenković je zreo za političku mirovinu, nakon 05. srpnja može biti briselski konzultant, a Pupovac više nikada neće vladati Hrvatskom!"

20.06.2020. 22:36:00

BUJICA JE JEDINA TELEVIZIJSKA EMISIJA, KOJA JE OBJAVILA POZADINU DRAMATIČNIH DOGAĐAJA U VUKOVARU: "Srbi su napali obitelj vođe Bad Blue Boysa, u incidentu su sudjelovali 'Delije' i 'Grobari' iz Beograda, a policija je uhitila i četvoricu hrvatskih navijača, koji su branili Hrvate!"

U EMISIJI SU OBJAVLJENA IMENA DVOJICE PRIPADNIKA SRPSKIH NAVIJAČKIH SKUPINA, KOJI SU SUDJELOVALI U NAPADU NA HRVATE, A NA ČIJIM SE FACEBOOK PROFILIMA VELIČA RATNI ZLOČINAC ŽELJKO RAŽNATOVIĆ - ARKAN!

U ekskluzivnom javljanju u Bujicu, uživo iz Grada heroja, rat BBB-a protiv srpskih navijača, komentirao je zamjenik gradonačelnika i predsjednik HKS-a, Marijan Pavliček.

PAVLIČEK: “IZA SUKOBA U VUKOVARU STOJI PUPOVAC, TO JE POSLJEDICA NJEGOVOG ENTOBIZNISA!”

Događaji u Vukovaru su poraz hrvatskog pravosuđa – oštar je bio Pavliček: - Mediji su jedan dio informacija zataškali… ‘Grobari’ i ‘Delije’ zaustavili su i verbalno vrijeđali obitelj jednog od vođa BBB-a Vukovara. Čovjek je bio u šetnji sa svojom suprugom i djetetom od dvije godine… Ugrozili su njegovu obitelj!

Apsurd je da u Vukovaru postoje skupine koje veličaju velikosrpsku ideologiju i negiraju postojanje Hrvatske države – rekao je Marijan Pavliček, inače kandidat na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore u 5. izbornoj jedinici: - Tvrde da je Vukovar “srpski”, postavljaju tenkove iz Vukovara ispred stadiona u Beogradu…

Zbog uhićenja četvorice hrvatskih navijača, Pavliček je otvoreno prozvao Plenkovićevog ministra policije Davora Božinovića i dodao: - Ovo nije samo navijački sukob, nego i nacionalni sukob te izravna posljedica političkog djelovanja Milorada Pupovca, njegovog etnobiznisa! On zlorabi srpsku zajednicu kako bi ostvario osobne benefite.

“Uvjeren sam kako će Andrej Plenkvić pasti 05. srpnja, a zajedno s njim i Pupovac,” zaključio je javljanje u Bujicu iz Vukovara Marijan Pavliček.

ZEKANOVIĆ: “SDSS VIŠE NIKADA NEĆE BITI NA VLASTI U HRVATSKOJ!”

Jamčim vam da nakon Škorine pobjede, Pupovčev SDSS više nikada neće biti na vlasti u Hrvatskoj i ovakve se stvari više neće događati u Vukovaru - izjavio je u studiju Bujice, na Z1 televiziji, Hrvoje Zekanović, predsjednik Hrvatskih suverenista i nositelj liste Domovinskog pokreta u 9.izbornoj jedinici. Javno je pozvao Milorada Pupovca da “i sada, kao što je to činio u nekim drugim slučajevima, napravi javni pritisak na DORH, kako bi se zbog zločina iz mržnje, kazneno procesuirali Srbi, koji su napali obitelj hrvatskog navijača".

Milorad Pupovac je, uz Andreja Plenkovića, glavni akter hrvatsko-srpske trgovačke koalicije – tvrdi Zekanović: - Čak i u vrijeme najveće korona krize, kada se rezalo svima, kada su financijski zakinuti čak i liječnici i medicinske sestre, Popovčeve ‘Novosti’ i SNV nisu! Oni su dobili milijune kuna iz državnog proračuna…

Hrvoje Zekanović u Bujici je prozvao i Kolindu Grabar-Kitarović, zbog napada na dr. Miroslava Škoru, širenja lažnih vijesti i javnog pokazivanja srednjeg prsta naciji.

“Jedna bišva HDZ-ovka rekla mi je kako je Kolinda srednji prst pokazala svima onima koji su glasovali za nju! Pokazala je srednji prst Katoličkoj crkvi, biskupima s kojima se naslikavala, pokazala je srednji prst i stotinama časnih sestara, s kojima se također naslikavala... Pokazala je srednji prst i svima nama koji su prije šest godina glasovali za nju, kada smo srušili Josipovića,” komentirao je Zekanović.

ZAKANOVIĆ O KOLINDI: “POKAZALA JE SREDNJI PRST ČASNIM SESTRAMA, POSTALA FAVORIT LJEVICE, PLJEŠĆU JOJ BIRAČI ZORANA MILANOVIĆA!”

U Bujici je emitiran video, iz kojeg se jasno vidi kako su Škorine izjave izvučene iz konteksta...

“Kolinda je sada konačno oslobođena tereta vlasti i politike pa može pokazati svoje pravo lice, a to je ujedno i lice Andreja Plenkovića,” nastavio je ironično Zekanović: “Ona je jedna lijevo-liberalna, slobodnouma, napredna, europejska, bivša političarka! Hvala Bogu da je bivša!”

Zanimljivo  je kako joj sada odjednom plješće cijela ljevica, čak i oni koji su glasovali za Milanovića danas nam, zajedno s Kolindom, pokazuju srednji prst – primjetio je Hrvoje Zekanović: - Odjednom je postala njihov favorit, a Andrej Plenković ju opravdava i napada Škoru, zato što je i on u biti, favorit ljevice.

"Kolinda je lažna demokršćanka,” nastavio je suverenist: “Vjernici su vjerovali da je dobra kršćanka i zato je podržavali. No, sada vidimo da je poput Hillary Clinton i nije ništa bolja od Blaženke Divjak!”

Završio je još jednom poveznicom Kolinde i Plenkovića: - Sutra, kada ode u političku mirovinu i Plenković će sa svoga balkona moći pokazivati srednji prst naciji, a time i svoje parvo lice! I on je kršćanski demokrat, samo kada treba dobiti glasove na izborima. Zakoni koje je donosila njegova parlamentarna većina, u potpunoj su suprotnosti sa svjetonazorom birača na koje računa.

HDZ I SDP U PANICI OD ŠKORINOG POKRETA…

Zekanović je pozvan u Bujicu na dan osnutka 113. šibenske brigade HV-a: - Nakon presude šestorci u Haagu, postavio sam pitanje premijeru Andreju Plenkoviću zna li koji hrvatski general, porijeklom iz Šibenika, tamo čami? Nije znao odgovor! To je Milivoj Petković, naš sugrađanin, čovjek rodom iz Vrpolja… Na dan kada slavimo 29. rođendan 113. šibenske brigade, ne smijemo zabovaiti tog čovjeka, čovjeka koji je bio ratni zapovijednik brigade i koji danas nije slobodan. Iako su Plenković i njegovi, obećali da će se naši ljudi iz Haaga vratiti svojim kućama, nisu napravili ništa da im pomognu. Ostavljeni su na milost i nemilost svjetskih moćnika.

Podsjetio je na zapanjujući detalj, koji teško kompromitira Željka Reinera: - Kada je je Praljak popio otrov u Haagu, Reiner nije htio prekinuti saborsku sjednicu, rekao je “što to ima veze”… Uslijedila je minuta šutnje na kojoj smo inzistirali.

Na našoj su listi u 9. izbornoj jedinci, ugledni pripadnici 113. brigade HV-a - dr. Ljiljana Zmijanović i Danijel Kotlar, što najbolje govori o odnosu Domovinskog pokreta i partnera prema hrvatskim braniteljima i Domovinskom ratu - posebno je istaknuo Zekanović, uz napomenu kako nije slučajno da na Škorinim listama ima najviše branitelja, žena, mladih, poduzetnika i znanstvenika: - Čak su tri žene nositeljice naših lista, a HDZ ima samo jednu i to na silu! 

Vladajuća HDZ-SDP oligarhija je u velikom strahu zbog nezaustavljivog rasta Domovinskog pokreta – kaže Zekanović: - Mislim da će izborni rezultat biti još i bolji od onoga koji očekujemo, a dokaz tome je upravo njihova nervoza i specijalni rat koji panično vode zadnjih dana protiv Škore. Za trinaest dana narod će s nama slaviti, a neki će morati otići u političku mirovinu!

ZEKANOVIĆ: “PLENKOVIĆU JE ODZVONILO, IZGUBIT ĆE TREĆE IZBORE ZAREDOM!”

Na koga točno misli, zanimalo je voditelja, a Zekanović je odgovorio: - Mislim da čelna osoba HDZ-a, danas više nema što tražiti u hrvatskoj politici! HDZ će zbog Andreja Plenkovića i njegove politike izgubiti izbore po treći puta i zato će on morati napustiti čelno mjesto u stranci. Zaista mislim da je zreo za mirovinu. Ali, ne bojim se ja za njega, osnovat će on već neku kozultantsku tvrtku i  dobivati unosne poslove iz Bruxellesa, od svoje prijateljice Merkel ili Macrona… U toj briselskoj fimri može angažirati i borgovce, može i Martinu Dalić… Zaista mislim da je Andreju Plenkoviću odzvonilo!

Izrazio je sumnju da bi Plenkovićev HDZ, u slučaju lošeg rejtinga, mogao manipulirati korona krizom, kako bi otežao izlazak birača na parlamentarne izbore 05. srpnja: - Mjere protiv korona pandemije bile su uvedene tek kada su završili unutarstranački izbori u HDZ-u. Morali smo prvo pričekati da HDZ-ovci izaberu Andreja Plenkovića i zato se čak 15 dana kasnilo s uvođenjem mjera… Kada su ga izabrali, mjere su trenutačno uvedene. Također, mjere su ukinute u trenutku kada  je Andrej Plenković procijenio da ima idealan tajming za održavanje izbora. Ne bih se čudio da se opet dogodi manipulacija i proglasi korona kriza, da se ograniči kretanje stanovništva!

Hrvoje Zekanović u Bujici je iskazao žaljenje što na predstojećim parlamentarnim izborima, Most neće prijeći izborni prag, uključujući i Miru Bulja, u njegovoj izbornoj jedinici. Nakon što se nisu dogovorili sa Škorom, Zekanović smatra da rade posao “korisnih budala” za Plenkovićev HDZ: - O tim ljudima ne mislim ništa loše. To su, mahom, časni ljudi, a njihovi najbolji udarači došli su kod nas. Gospodin Dobrović je prepoznao zajedništvo i došao u Domovinski pokret sa svojom ekipom. Oni koji ne razumiju politiku to nisu učinili pa zato neće ni prijeći izborni prag. I ankete pokazuju kako padaju i da je njihovo vrijeme u politici završilo. Sjetite se samo njihovog zavjeta šutnje, kada je u Saboru ratificirana Istanbulsa konvencija. Nitko od njih tada nije smio izaći za govornicu, a danas su im puna usta Konvencije. Govore i o zaštiti života, a mnogi od njih svojedobno nisu htjeli potpisati moj zakonski prijedlog…

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.