ZEKANOVIĆ UZVRATIO MILANOVIĆU: ‘On je dao jednu prizemnu, degutantnu izjavu gdje je mene nazvao čak i pedofilom. To je nešto što je i utuživo’

10.11.2022. 12:15:00

Prepucavanja između saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića i predsjednika Zorana Milanovića nastavljaju se i dalje. Na konferenciji za novinare u Splitu, Zekanović je komentirao posljednje predsjednikove izjave, ali i svoj prijedlog da Milanović bude saslušan na Antikorupcijskom vijeću.

“Moja ideja da se pozove Zoran Milanović je itekako dobra jer je on bio predsjednik Vlade RH. To je čovjek koji ima informacije kada su se prodavale Bijele noći, naftno polje u Rusiji. To je čovjek koji je sudjelovao također i u prepuštanju naftnih polja u Siriji, a ono što će građane posebno interesirati – s kim je on bio, što je radio, s kim je razgovarao u klubu u Slovenskoj. Dok su Hrvati bili u lockdownu, zatvoreni u svojim kućama, strahovali od druženja sa svojim obiteljima, on je bančio, jeo i pio s ljudima sumnjivog karaktera, ja ću reći s podzemljem jer danas imamo optužnicu protiv ljudi koji su bili vlasnici tog kluba”, istaknuo je Zekanović.

Dodao je kako je siguran da Milanović ima jako dobrih informacija o potencijalnoj korupciji u INA-i.

“Ja ga ovim putem izazivam da dođe. Činjenica koja govori koliko je Milanović uzrujan je njegova jučerašnja izjava. On je dao jednu prizemnu, degutantnu izjavu gdje je mene nazvao čak i pedofilom. To je nešto što je i utuživo. Danas je taj materijal kod mojih odvjetnika pa ćemo vidjeti hoćemo li na njegov račun otići negdje na putovanje”, zaključio je Zekanović.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:snimka zaslona

Izvorni autor: S.P./7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.