Željko Glasnović: Predstavnici istinske desnice u Hrvatskom saboru tretiraju se kao Crnci u državi Alabama 1950.

08.04.2020. 12:19:00

U svakom civiliziranom društvu poštuje se temeljno ljudsko pravo na istinitu informaciju. Nažalost u RH nije tako.

Predstavnici istinske desnice u Hrvatskom saboru tretiraju se kao Crnci u državi Alabama u vrijeme segregacije 1950. Na državnoj TV redovito se prekida ili blokira prijenos govora članova moga kluba HSNZ. Članovi kluba općenito nemaju nikakav medijski prostor.

Iznimka je samo u slučaju demonizacije, podcjenjivanja i crne propagande protiv nas.

Sjećate li se kad ste zadnji put vidjeli Zekanovića ili Glasnovića u bilo kojoj emisiji na TV? Time je uskraćeno demokratsko pravo i blokirani su oni koji su nas izabrali da ih predstavljamo. Uz to, već duže vrijeme, prisluškuju se telefoni nekih članova kluba, pa su i privođeni na informativne razgovore.

Mi se zavaravamo ako mislimo da su kadrovi iz bivšeg sustava promijenili svoju ćud. Njihovi nasljednici i u mainstream medijima sustavno blokiraju istinitu informaciju i tako puk drže u povijesnom i političkom mraku.

Našim biračima blokirano je pravo na istinu, javni medijski prostor i ravnopravno sudjelovanje u politici preko svojih zastupnika. Ostala nam je samo mogućnost borbe za istinu na bespućima virtualnog prostora.

A i tu su već postavljeni dežurni cinkaroši i cenzori iz redova psihotične ljevice, napisao je Željko Glasnović na Facebooku.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Autor: