Željko Sačić: Ima li kraja hrvatskim političkim licemjerstvima ??

13.04.2021. 15:22:00

Kao što smo pisali, danas je predsjednik Zoran Milanović primio predstavnike Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata i Zbora udruga veterana gardijskih brigada, i branitelja zbog kojih je lani napustio Okučane.

O tom činu oglasio se saborski zastupnik Željko Sačić. Evo što je kazao:

Treba imati dobar “želudac” za sva ova odvratna politička licemjerstva i nemoralne, političke manipulacije. Sve to gledati i čitati. Eto nam sad, prigodno i g. Milanović postao “HOSOVAC”, kojemu se čak planira pokloniti i “majicu HOS-a”. Iako je u sred sviranja naše himne pobjegao iz Okučana (kasnije i iz Zadra) od “majice” sa simbolom HOSA. Ima li kraja hrvatskim političkim licemjerstvima ??

Sad vidim u Večernjem, ovi naši ( dosad jako protumilanovićevski) političko aktivistički angažirani branitelji (npr. šator, Markov trg, Okučani, Maslenica i dr.) nakon svega, svih uvreda koje su od Milanovića pretrpjeli oko ploče Hosa..šatora ..prosvjeda na Markovom trgu….. idu javno i pomirbeno “na noge” g. Milanoviću..pojačavati mu – junačku “hrvatsku desnicu” ..

U njemu valjda vide i traže domoljubnog “spasitelja” za ogromne probleme u kojima smo se našli (između ostalog, i zbog samog ģ.Milanovića, kao ondšnjeg predsjednika Vlade).

Eto, povod za susret je, kao…u vezi zahtjeva za naknadu ratne štete od Srbije..(jer ih predsjednik Plenković navodno nije želio oko toga primiti.. što mi je isto – nevjerojatno). I sad imamo apsurd, jer g.Milanovič nije mrdnuo prstom oko svega toga (mnoštva posljedica velikosrpske agresije na Hrvatsku) dok je bio predsjednik Vlade RH, i “de facto”, najodgovorniji za ta “izmirenja”….Dapače, njegovi politički suradnici, Budo Lončar….ministri.. htjeli su čak povući već podnesenu Međunarodnu tužbu RH za genocid protiv Republike Srbije( npr. Pusic, Josipovic i dr.).

Takoder, sam g.Milanović je neočekivano smjenio i maknuo našeg najjačeg pravnog stručnjaka( sa medunarodnim ugledom ) iz naseg tuziteljskog tima..g.Marijana Damasku? Eh sada, za nadati se da će bar predsjedniku RH g. Milanoviću u lice spomenuti dramu i tragediju našeg hrvatskog ratnika Miše Hrastova, ali i dr.sc. Šimu Savica.. Takoder hrvatskog branitelja, kojeg je bađ on, g.Milanović, besprizorno ponizio i nije ga čak niti pozvao na(samo po sebi) očekivani razgovor u vezi njegove kandidature za predsjednika VSRH.

Eto, tako nam aktualni predsjednik RH, g.Milanović, od postojećeg, zakletog i deklariranog “no pasaran”, “ili mi ( normalno anacionalni) ili oni” (čitaj; crne ustaše, fašisti, nacisti, suverenacisti, katolibani itd.) – “ljevicara” , uz našu pomoć, sad postaje i “tvrdi desničar”, Hosovac, protupupovac, protupuhovski, mrzitelj “”baba”, zaba, narikaća, osvetnik i ovršitelj Vučica…Hehe..ajmee..izdržimo.

Izvor: Nacionalno.hr/PDN/Foto:nacionalno

Izvorni autor: Nacionalno.hr

Autor: