Željko Sačić oštro reagirao na ukidanje i "utapanje" Ministarstvo hrvatskih branitelja pod Ministarstvo obrane

11.07.2020. 09:45:00

Kao i većini hrvatskih branitelja kojima nije sijelo ukidanje Ministarstvo hrvatskih branitelja i pripajanje istog pod Ministarstvo obrane, nije sijelo niti novom izabranom zastupniku Hrvatskog sabora Željku Sačiću.

Željko Sačić je svoju oštru reakciju oko ukidanja MHB-a i pripajanje istog pod Ministarstvo obrane RH objavio na svom FB profilu.

REAKCIJU PRENOSIMO U CIJELOSTI:

Nevjerojatna je i neshvatljiva upornost g.Plenkovića .. g.Medveda ..u javnom uvjeravanju hrvatske javnosti i hrvatskih branitelja , kako nam je "za naše opće dobro "..bolje da se to ,naše Min.hrvstskih branitelja ukine,razmontira"utopi " u neku zabačenu Upravu MORH-a .. koja će samo konstatirati svakodnevne smrti heroja i organizirati im pokope ..

Prestrašno na što ste spali .. kad uopće o tom protuhrvatskom i velikosrpskom ludilu i - pomišljate.

STIDITE SE.

Licemjeri,i manipulatori nesuverenistički, da vam je to, to svetogrđe, nekad predložio netko iz SDP-ove vlasti.( iako su to htjeli,ali se nisu usudili), pet šatora bi odmah digli ( opravdano) po cijeloj Hrvatskoj ... Hvidra .. HD Zajednica branitelja Gojko Šušak .. gen.Miljavac .. jel i to vama ok .. normalno,prihvatljivo ??

Ili je i to po onoj .. "od Plenkovića je - najbolje je".

No,neće vam ta protuhrvatska prijevara proći ..

NEĆE BEZ OTPORA.

Nije to naše Ministarstvo ni blizu idealnog, ali je NAŠE...i sve podsjeća na hrvstske ratne heroje ..najzaslužnije za stvaranje, opstanak , obranu i oslobođenje naše Države Hrvatske .. Žrtve tih VELIKIH i nesebičnih ljudi, hrvstskih domoljuba i ratnika u temeljima su ovog hrvatskog društva. I tako hoće ali i mora ostati ... Zauvijek.. jer je to civilizacijsko,univerzalno ljudsko dostignuće .. Unatoč vašim globalističkim ," inkluzivnim " i sličnim ,nenarodnim nastojanjima.

Izvor: Željko Sačić/FB/Foto:Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.