Željko Sačić: Takozvani i nepovratno kompromitirani ministre pravosuđa Bošnjakoviću..podnesite OSTAVKU odmah..uhvačeni ste "in flagranti"..

28.05.2020. 00:00:00

Oštra reakcija Hrvatskog suverenista Željka Sačića na susret ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića i USKOK-ovog optuženika Ratka Mačeka u jednom zagrebačkom restoranu.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

Što god tko o ovome mislio...prema odredbama Ustava RH..važećih zakonskih..podzakonskih akata..preporuka EU..GRECA..službeničkih etičkih i antikoruptivnih načela i uzanci..javnog morala..ovo je užasan ,nezabilježen javni skandal..to je uvreda i ruganje..potkopavanje..tzv. " pravne "države i šamar svakom pravdoljubivom čovjeku koji živi u ovoj našoj Hrvatskoj..Takozvani i nepovratno kompromitirani ministre pravosuđa Bošnjakoviću..podnesite OSTAVKU odmah..uhvačeni ste "in flagranti"..U protivnom..g.Plenkoviću.predsjedniče aktualne Vlade..mi,hrvatski ljudi...hrvatski narod , očekujemo od Vas da zaštitite ustavnopravni poredak RH..kao i javni moral...Stoga nečasno odmah otpustite iz Vlade RH aktualnog ministra g.Bošnjakovića...odradili ste to dosad vise od 15 puta..postupak Vam je poznat..Predsjedniče EK ,gospođo Ursula von der Leyen ..aktivirajte sve svoje (EU)raspoložive pravne..političke i diplomatske antikoruptivne mehanizme prema Vladi RH...na odlasku...da se zaštiti renome pravne i antikoruptivne stečevine EU-a..Suče Vrhovnog suda,g.Mrcela..pokažite i dokažite ..čemu služi GRECO u RH.

Izvor: Željko Sačić/FB/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.