Zoran Milanović je odlikovao zaslužne djelatnike SOA-e

16.12.2021. 18:18:00

Prilikom posjete Sigurnosno-obavještajnoj agenciji, predsjednik Milanović uručio je odlikovanja, Spomenice domovinske zahvalnosti, djelatnicima agencije za časnu i uzornu službu

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović posjetio je u četvrtak Sigurnosno-obavještajnu agenciju (SOA) gdje je odlikovao zaslužne djelatnike.

Prilikom posjete Sigurnosno-obavještajnoj agenciji, predsjednik Milanović uručio je odlikovanja, Spomenice domovinske zahvalnosti, djelatnicima agencije za časnu i uzornu službu.

Uručenju odlikovanja prisustvovao je i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, te predsjednik Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Izvor: 24sata/Foto:Marko Beljan

Izvorni autor: HINA/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.