Bujanec: ZA DVA DANA ZAPOČINJE JOŠ JEDNO ŠERBEDŽIJINO ORGIJANJE NA BRIJUNIMA

14.07.2017. 13:24:55

ZA DVA DANA ZAPOČINJE JOŠ JEDNO ŠERBEDŽIJINO ORGIJANJE NA BRIJUNIMA: Evo kako nas lažu da mi to “ne plaćamo”… Prva zbunjola Vlade Nina Obuljen Šerbedžiji je za ovogodišnji ljetni provod dala 150.000 kuna i njeni PR-ovci sada spinaju da je to najmanje do sada. A evo kako nam mažu oči: brijunsko orgijanje Šerbedžije, Stazića i ekipe navodno dođe 3 milijuna kuna, a najveći dio toga “časte” opet hrvatski porezni obveznici, preko javnih poduzeća – Podravke, Janafa, Ine, ali i nezaobilazne Hrvatske turističke zajednice… Znači, Nina misli da smo svi mi glupi; kao “dala je najmanje”, a zapravo je njezina Vlada opet pokrila najveći dio Šerbedžijinog troška.
Vrhunac perverzije odnosi se na prijevoz gostiju do Titovih muflona – to je navodno najskuplje i taj posao još uvijek odrađuje Radetu mrska Hrvatska ratna mornarica, što je prvi zapovjedio bivši “vrhovnik” Stipe Mesić! Siguran sam da bi Šerbedžija svoj “teatar” najradije postavio “tamo daleko”, ali Vučić nije glup pa da plaća takve pizdarije. Osim toga, jbg – Srbija nema more, a kamo li Brijune… U cijeloj priči ipak je “najpošteniji” Neđa Stazić – on će svoj smještaj platiti sam i to 7 kuna, a za lokanje “na vangu” pobrinut će se preostali sponzori – Stella Artois kad se Neđi pije pivo, Tikveš za gemište i Rakijarnica prije vožnje biciklom… PHOTO: Rade i ‘kulturnjaci’ – “na vangu”… Objavljeno: 14/07/2017 13:27:12

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.