FOTO: Thompson u Vukovaru podržao 'referendum o ćirilici'

19.11.2013. 21:24:52

thomvuksedam

Najpopularniji hrvatski glazbenik, Marko Perković Thompson, kao hrvatski branitelj, kao hrvatski domoljub i kao građanin Republike Hrvatske koji poštuje temeljne vrijednosti na kojima je stvorena hrvatska država, temeljene vrijednosti Domovinskog rata, bio je jučer, za Dan sjećanja u herojskom gradu na Dunavu - Vukovaru i ,dakako, nije bio prvi puta, a ni posljednji. Naravno, Marko Perković Thompson, nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj dvorani Dom sportova, u Vukovaru našao se u pravoj koloni sjećanja u kojoj se našla vukovarska Hrvatska, dakle, u kojoj su bili i hrvatski generali, Ante Gotovina, Mladen Markač, Ivan Čermak, ali i heroji Trpinjske ceste, oni koji su slomili kičmu velikosrpskim fašistima u Vukovaru. Njih je Zoran Milanović, koga neki branitelji smatraju dezerterom, drugi ratnom kukavicom, nazvao 'ekipom'. Besramni premijer još jednom je pokazao koliko cijeni one koji su mu omogućili da sjedi u Banskim dvorima i prima astronomsku plaću. Milanović je sa svojom ekipom zbrisao prema Zagrebu, tamo gdje se nalazio dok je rat bijesnio Vukovarom. Prilikom posjete Vukovaru popularni glazbenik stavio je svoj potpis na zahtjev kojim se traži raspisivanje referenduma o ćirilici, radi se o akciji koju su pokrenuli članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, a koji su se jučer u herojskom gradu na Dunavu sami mogli uvjeriti koliku podršku imaju u hrvatskom narodu. Potpisi za referendum o ćirilici potpisivati će se do 1. prosinca ove godina, sada već legendarnog prvog prosinca kada će se održati i referendum o braku, za koji je prikupljeno preko 700 000 potpisa, svoju podršku obiteljskim vrijednostima i referendumu dao je i popularni Thompson. Fotio: Facebook thompbvukpet thompvuk thomvuk thomvukosam thomvuktri   Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.