Klemm: ‘Koaliciju nam nude sve jače stranke, osim SDP-a i HNS-a’

15.09.2015. 13:32:12

"Te dvije stranke nikada nisu ni podržavale branitelje kada smo tražili njihovu podršku da se riješe neke stvari", kazao je jedan od vođa prosvjednika iz Savske 66. Josip Klemm izjavio je u ponedjeljak za tportal.hr da će hrvatski branitelji sigurno imati svoga zastupnika u idućem sazivu Hrvatskog sabora. Branitelji ne pregovaraju samo s Ružom Tomašić, već i s ostalim jačim strankama. Izuzetak su, navodi Klemm, tek SDP i HNS. “Te dvije stranke nikada nisu ni podržavale branitelje kada smo tražili njihovu podršku da se riješe neke stvari”, kazao je jedan od vođa prosvjednika iz Savske 66 za tportal. Klemm je kazao da su u pregovorima, ali i u budućem djelovanju u Saboru braniteljima najvažnije teme vezane uz Domovinski rat. “Odnos prema Domovinskom ratu i sve ostalo, nematerijalne prirode”, kazao je jedan od vođa prosvjeda u Savskoj 66.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.