KOLONA DO SABORA: Branitelji kreću prema Trgu sv. Marka!

30.10.2014. 10:32:26

U vrijeme kretanja kolone prema Markovu trgu, koju će sigurno pratiti policija koja regulira promet na Savskoj za vrijeme prosvjeda, mogu se očekivati manji zastoji u prometu na predviđenoj trasi kretanja, a prosvjednici mole građane da imaju razumijevanja. Stopostotni ratni vojni invalidi, koji prosvjeduju ispred zgrade Ministarstva obrane u Savskoj 66, u 11 sati kreću prema Saboru, gdje će o svojim zahtjevima razgovarati s predsjednikom Sabora Josipom Lekom i zastupnicima koji će imati prigodu iz prve ruke čuti što ih muči. Kolona branitelja kretat će se Savskom cestom do Ilice, potom će skrenuti prema Trgu bana Jelačića, Radićevom kroz Kamenita vrata te se uspeti na Markov trg. U toj koloni bit će najmanje stotinjak stopostotnih invalida Domovinskoga rata, a njih će do Sabora pratiti i drugi branitelji koji će im pomagati u kretanju. Očekuju da će kolona do Sabora stići za sat vremena. U vrijeme kretanja kolone prema Markovu trgu, koju će sigurno pratiti policija koja regulira promet na Savskoj za vrijeme prosvjeda, mogu se očekivati manji zastoji u prometu na predviđenoj trasi kretanja, a prosvjednici mole građane da imaju razumijevanja.  
  • Autor: s. nujić
  • Photo: Robert Anic/PIXSELL
Izvorni članak pogledajte OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.