OGLASIO SE MAMIĆ 'Ne mogu opisati koliko sam ponosan. Volim te Dinamo'

09.11.2018. 00:15:23

Nogometaši Dinama osigurali su dva kola prije kraja prolazak u šesnaestinu finala Europske lige te će prezimiti u Europi prvi puta nakon 1970. godine jer su u susretu 4. kola D skupine u Zagrebu pobijedili slovački Spartak iz Trnave s 3-1 (2-0). Pogotke su za hrvatskog prvaka postigli Amer Gojak (22), Andrej Kadlec (35-ag) i Mislav Oršić, dok je strijelac za Spartak bio Vakhtang Chanturishvili (63). Veliku pobjedu Dinama i povijesni uspjeh komentirao je savjetnik kluba Zdravko Mamić na Facebooku: "Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima - hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!", napisao je Mamić.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.