Posljednji oproštaj Željka Malnara je u petak

10.07.2013. 16:50:09

Poznati novinar i putopisac umro je u 69. godini života. Posljedni oproštaj koji će prijatelji, obitelj i poznanici moći napraviti od Željka Malnara (69) će biti u petak na zagrebačkom Krematoriju. Potresen gradonačelnik Zagreb, Milan Bandić je u tuzi komentirao: "Malnar je bio veliki pustolov, osebujna ličnost i veliki čovjek, prije svega dobar čovjek. Ostala je gospođa sama sa četiri kućna ljubimca. Njegova želja je bila da se kremira i da se pepeo pospe po našem Jadranu." "Punih 20 godina Željko i ja smo radili zajedno. Ovakav rasplet se i mogao očekivati jer se u zadnje vrijeme jako mučio i bio u bolnici. Problemi s plućima očito su bili preteški. Nekoliko minuta prije vašeg poziva Tarzan mi je javio za Željkovu smrt tako da sam još u šoku" - rekao je Badovinac, producent 'Noćne more' i Malnarov bliski suradnik. Pokojnog pustolova, istraživača, putopisca, avanturista ćemo svi još dugo pamtiti i gledati sa osmijehom epizode 'Noćne more' i čitati mnogobrojne putopise. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.