Potpisi potpore referenduma „Vukovar-ne ćirilici“ –dostava Saboru RH

15.12.2013. 18:22:56

U ponedjeljak 16.prosinca 2013. godine u 10 sati KREĆE svečana povorka ispred spomenika banu Josipu Jelačiću prema Hrvatskom Saboru kako bi predali 632 165 potpisa birača koji su dali potporu referendumskoj inicijativi Vukovar - NE ĆIRILICI!

Pozivamo sve volontere, koordinatore i sve ljude dobre volje da nam se priključe.

Od Trga bana Josipa Jelačića idemo preko Zakmardijevih stuba, Dverca i Ćirilometodske ulice na Trg svetog Marka ispred glavnog ulaza u Hrvatski Sabor gdje će kutije s potpisima biti predane.

Okupljanje kod spomenika banu na Trgu bana Josipa Jelačića u 9:30 sati.

Stožer će prigodnim natpisima ukazati na bahatost vlastodržaca te još jednom podsjetiti na nemile događaje vezane uz Igora Gilju i Darka Pajčića.

Nakon predaje potpisa ,pripadnici stožera će  kod zgrade HRT-a, upaliti lampione u spomen svim poginulim novinarima i reporterima koji su svoj život unijeli u istinu o Domovinskom ratu.

Pritom ćemo natpisima,  koje ostavljamo HRT-u, staviti do znanja koliko je sadašnja klika u vodstvu kuće zaboravila žrtve i kako skrnavi sveti zadatak objektivnog informiranja javnosti.

Potom će pripadnici stožera krenuti u Škabrnju kako bi odali počast žrtvama i još jednom osvjedočili   neuništivu duhovnu vezu sjevera i juga Hrvatske.

S vjerom u Boga i hrvatski narod,za Vukovar-mjesto posebnog pijeteta i premilu nam Domovinu.

STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.