Savez za Hrvatsku protiv moratorija na referendum

19.09.2014. 20:55:02

Savez za Hrvatsku oštro osudjuje inicijative SDP i HDZ za referendumsko glasovanje u kontroliranim uvjetima državnih ureda za upravu kao i predloženi moratorij na održavanje referenduma do donošenja novog Zakona o referendumu, te iste smatra gušenjem demokracije i iskaza volje naroda. SAVEZ ZA HRVATSKU na svojoj koordinaciji održanoj 17. rujna 2014. jednoglasno je zaključio da SzH opetovano čvrsto podupire inicijative za promjenu i demokratizaciju postojećeg izbornog sustava, a posebice referendumsku inicijativu udruge „U ime obitelji" kao i parlamentarnu inicijativu HDSSB. SzH oštro osudjuje inicijative SDP i HDZ za referendumsko glasovanje u kontroliranim uvjetima državnih ureda za upravu kao i predloženi moratorij na održavanje referenduma do donošenja novog Zakona o referendumu, te iste smatra gušenjem demokracije i iskaza volje naroda. SZH Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.