(VIDEO) SRPSKI GENERAL POTRESAO RS I DODIKA: Što glumi Dodik i diže tenzije, mi smo izgubili rat

10.01.2017. 15:15:22

Nekada pukovnik, a poslije General vojske RS – Slavko Lisica iz Banjaluke izjavio je da je Dodik budala koja ponovo podiže nacionalne tenzije. Napomenuo je da je vojska došla na 15 kilometara od Banjaluke i da su svakog trena mogli uzeti grad da su dobili odobrenje. Cijeli grad je već bio spreman za egzodus i sve stvari su bile na točkovima riječi su Lisice. Lisica je poznat i po najvećem porazu koji je doživjela VRS – Kada je iz Banjaluke u region Doboja 500 metara od ušća rijeke Usore u rijeku Bosnu poslao 15 tenkova Banjalučkog korpusa. Od 15 tenkova preživjelo je 6 a ostali i danas dan stoje pored magistralnog puta Zenica -Doboj kao sjećanje na jednu od najvećih tenkovskih bitki i poraz VRS.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.