Zabranu Thompsonovog koncerta u Areni osmislio je SDP-ovac Peđa Grbin?

21.06.2013. 09:16:55

Tko je zabranio koncert Marku Perkoviću Thompsonu u Puli uglavnom je svima poznato, uostalom, izborni gubitnik, bivši Jakovčićev prijatelj, Damir Kajin, sam se hvalio takvim 'podvigom', zbog čega je, između ostaloga, i izgubio izbore u Istri. Naravno, Damir Kajin, sam, bez pomoći oni 'glavnih', nije bio u stanju Thompsonu zabraniti ni koncert sve da je imao podršku svih udbaša Hrvatske, uključujući i Jožu Perkovića, dakle, Kajin nije takav kapacitet da bi moao nekome nešto zabraniti, iako je sa svoje strane učinio sve što je mogao, dakle, pomogao je glavne face u jednom zlokobnom planu, koji je tek privremeno urodio plodom. Dakako, gradonačelnik, Pule, Boris Miletić, sudjelovao je u akciji , kao i čitav IDS Ivana Jakovčića.  Miletić je, također verbalnom agresijom prema Thompsonu pridonio cenzuri kakva u Hrvatskoj nije zabilježena posljednjih 20 godina hrvatske demokracije, agresija nije slomila Thompsona niti mu je naštetila, dapače, Thompson je nakon svega izašao još jači.  Međutim, mnogi tvrde da je iza svega stajao Peđa Grbin, jedan od onih koji se danas rukama i nogama bore da se prevare hrvatski građani koji su potpisali podršku  referendumu u organizacjii građanske inicijative 'U ime obitelji', a koju je potpisao i sam Thompson uz još sedamsto pedeset tisuća građana Republike Hrvatske. Naime, u emisiji tv Bujica, voditelj spomenute emisije, iznio je nekoliko zanimljivih teza, između ostaloga jedna od njih je i teza da je Peđa Grbin, istarski SDP-ovac,  osmislio zabranu u pulskoj Areni za Thompsona što nikoga ne čudi, naime, Peđa Grbin jedan je od onih koji su pali u 'nesvijest', kada je istarski feudalac Ivan Jakovčić usporedio Tuđmana i Milanovića, što Grbin smatra neukusnim, a hrvatski branitelji svetogrđem, naime, Tuđman i Milanović doista nemaju ništa zajedničko, Milanovićeve zasluge za stvaranje slobodne i demokratske Hrvatske ne postoje, dok je Tuđmanova veličina povijesna. Dakle, Grbin, kao dio radikalne, nećemo reći neokomunističke, struje SDP-a, je koordinirao cijelu akciju te ju je i 'smislio' a koja je dovela do zabrane hrvatskom branitelju da zapjeva u Puli, dok istovremeno diljem Hrvatske razne pevaljke bez problema arlauču. Inače, Thompson, za one koji to možda još uvijek ne znaju, nije ni pod kakvom zabranom u ovoj zemlji, pa to ne smeta da mu se brani raditi ono što najbolje zna kao vodeći hrvatski glazbenik, a nakon što je oko 1000 dana proveo na bojištu,. Sramotno, zar ne? Foto: TN Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.