Advent se uklanja s Trga bana Jelačića, sprema se gledanje utakmice

13.12.2022. 10:35:00

Po povratku sa Svjetskog nogometnog prvenstva, Vatrene čeka veliki doček u Zagrebu. Detalji se još utvrđuju, a neki ovise o ishodu večerašnje utakmice, saznaje Dnevnik.hr.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20 sati igra protiv Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva.

U Gradu Zagrebu, s obzirom da su se dan ranije proširile neslužbene informacije, večeras organiziraju gledanje utakmice na Trgu bana Josipa Jelačića, a trebao bi biti upriličen i doček vatrenih na zagrebačkom trgu.

Detalji se još utvrđuju, a više informacija trebalo bi biti poznato tijekom današnjeg dana. No, dio priprema već je u tijeku, jutros je  počelo uklanjanje božićnih ukrasa s Jelačićevog trga.

Do sada su se utakmice gledale na obližnjem Trgu Europe, no večeras se očekuje još veća gužva na ulicama.

Što se tiče dočeka, svi se sjećaju prizora od preko pola milijuna ljudi koji su dočekali Vatrene 2018. godine. Ekipa Dnevnika Nove TV doznaje se da se razmišlja o velikom dočeku, a konačna odluka bit će donesena nakon polufinala.

Večeras će Vatreni igrati za finale ili treće mjesto, ovisno hoće li doček biti u nedjelju ili ponedjeljak.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:arhiva/doček Vatrenih/2018/screenshot/YT

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.