Amazonska sinoda, nametanje poganstva Crkvi, je put ka uništenju kršćanstva.

07.11.2019. 09:30:00

Bože  smiluj  nam se!

Katolička crkva posljednja je prepreka za ostvarivanje Novog svjetskog poretka, Kraljevstva Sotone na zemlji.

Amazonska sinoda je nova  kalvarija  koju prolazi Katolička Crkva u posljednjim vremenima. Od propasti komunizma kao da je izgubila smisao i svrhu postojanja! Lutanje i eksperimentiranje sa osnovnim postulatima kršćanske vjere je u ovom vremenu opće globalizacije,  put ka uništenju kršćanstva!

Globalistima je Katolička crkva posljednja prepreka za ostvarivanje Novog svjetskog poretka, Kraljevstva Sotone na zemlji.

amazon3-768x512

 Slika prikazuje indijanskog šamana kako „blagoslivlja“ časne sestre i ostale okupljene na pripremnom sastanku u Bogoti.

 Poznato je da šamani komuniciraju s demonima kako bi uspostavili dijagnozu svojih pacijenata.

Kolumbijska biskupska konferencija je objavila slične slike šamana koji izvode svoje demonske ceremonije pred entuzijastičnim svećenicima i časnim sestrama.

Sveti Toma Akvinski kaže,” kad god vidim osobu koja izražava divljenje prema poganskim idolima, znam da je takva osoba pod direktnim utjecajem demona, i ona djeluje potpuno suprotno od Boga!!!”

Prema tome, svi oni koji su sudjelovali u ceremoniji klanjanja idolu Pachamami u Vatikanskom Vrtu i Bazilici Svetog Petra, klanjali su se zapravo demonu i bili pod njegovim utjecajem.

Pachamama se slavi u Latinskoj Americi kao božica plodnosti, života i žetve, a izvorno potječe iz mitologije Inka, koji imaju dobro poznatu povijest ljudskog žrtvovanja, posebno male djece.

Svi oni predstavljaju opasnost i za druge vjernike u Crkvi jer šire ovu demonsku zarazu idolopoklonstva.

Postavljanje Pachamama, statua u katoličku crkvu za vrijeme papinske mise, pored oltara u Svetom Petru nespojivo  je sa Kristovim  pozivom  da propovijedamo Njegovu istinu cijelom svijetu.

Takav čin objektivno izražava, ako ne i štovanje, barem solidarnost s lažnim bogovima.

Čak i ako iza toga ne postoji subjektivna idolopoklonička namjera, kako papa Franjo potvrđuje, objektivna činjenica stavljanja idola u Crkvu, a kamoli u Svetog Petra, je uvreda protiv Boga i objektivno bogohulni čin.

Kardinal Gerhard Müller je komentirao incident uzimanja kipova iz crkve Santa Maria in Transpontina, koja se nalazi na samom ulazu u Vatikan i njihovo bacanje u Tiber u četvrtak navečer na EWTN-u The World Over s Raymondom Arroyoom.

Rekao je: “Velika greška bila je uvesti idole u Crkvu, a ne istjerivati ih, jer je prema Zakonu samog Boga – Prva zapovijed – idolopoklonstvo težak grijeh i ne smije se miješati sa Kršćanskom liturgijom.”

http://hrvatskikrsnizavjet.com/lazni-prorok-besramno-priznao-da-je-u-vatikan-uveo-idola-pachamamu/#comment-2757

 

Nije uklanjanje poganskih statua iz crkve bila nepravedna radnja zbog koje se treba ispričati. Ovo je bilo samo protiv ljudskog zakona, ali čin postavljanja idola u crkvu bio je kršenje božanskog zakona, što je grijeh protiv prve zapovijedi.

Ne smiješ imati drugih bogova osim Mene“

Pogledajmo svjedočanstva!

Specijalno izdanje Corrispondeza Romana

https://youtu.be/oL28Cu3dxsQ?t=5

Prijevod s Youtube filma niže: prof. Kornelija Pejčinović

Uvod: Roberto de Mattei

U ime Acies Ordinata htio bih javno zahvaliti Alexanderu Tschugguelu za hrabri i simbolični podvig koji je izvršio u Rimu, 21 listopada 2019. Taj čin je, uvjeren sam, izraz „sensus fidei“- vjerskog osjećaja, miliona katolika širom svijeta

Pokret Acies Ordinata nastao je uoči otvorenja Amazonskog sinoda u Rimu. Više od 200 predstavnika najpoznatijih katoličkih organizacija iz cijelog svieta koje brane i štite tradicionalnu katoličku vjeru i crkvenu tradiciju  došli su u Rim u kojem su Corrispondenza Romana i Fondazione Lepanto kojima je direktor Roberto de Mattei pripremili niz manifestacija, predavanja i anti – sinod kongres, na kojima su sudjelovali najistaknutiji katolički intelektualci svijeta. Acies ordinata je pred tvrđavom arkanđela Mihaela na ulazu u Vatikan par koraka od bazilike sv. Petra imala bdijenje, molila i zazivala u pomoć arkanđela Mihaela i anđeoske zborove 28 rujna, dan prije blagdana arkanđela Mihaela.  https://youtu.be/KsmtdpZAs20?t=10   Zaziv je bio završen pjevanom molitvom CREDO – VJEROVANJA na latinskom jeziku.

Amazonski sinod, poganski rituali, oskvrnuće najsvetijih mjesta katoličke crkve i vjere unošenjem poganskih idola, njihovom adoracijom uz službenu prisutnost  pape, kardinala i visoke vjerske hijerarhije,  je udar na Kristovu katoličku crkvu, Crkvu koja počiva na božanskoj Objavi, na Kristovoj ljubavi, na Evanđeljima, Sakramentima, Apostolima, Crkvi koju je Krist njima predao da u svijetu, na zemlji, u kraljevstvu kneza zemaljskog – sotone – svjedoče za Njega  i Kraljevstvo nebesko.

Zemlja je mjesto vlasti kneza zemaljskog, sotone, koji vlada materijalizmom u materijalnom svijetu. Njegova vlast počiva na slobodi od svakog moralnog zakona, na pohlepi, grabeži, poganstvu, idolopoklonstvu,  na ubojstvu, u ratovima i nasilju, , na ubijanju nerođenih, na poroku svake vrste. Sotona se očituje u civilizaciji mržnje i smrti. To je svijet u kojem danas živimo.

Ovo što se događalo u Vatikanu u rujnu 2019, na Amazonskom sinodu, možemo smatrati prethodnicom uvođenja jedne, univerzalne svjetske religije čija će logična posljedica biti opći progon Kristu vjernih kršćana koji se već događa. Kršćani su danas najprogonjenija grupacija  u cijelom svijetu. Ne samo na Bliskom istoku, Aziji i Africi nego i na cijelom Zapadu. Oskvrnuće i rušenje crkava, onih koje su kulturna znamenitost i pod zaštitom i onih običnih, postala je  opća pojava koja je kulminirala u paljevini crkve Notre Dame u Parizu, u Francuskoj, u kojoj je Francuskom revolucijom i otpočeo najveći novovjeki progon i pokolj kršćana koji se širio i sada širi Europom. Završni dokument Amazonskog sinoda je zlokoban. O njemu drugi put. /Uvod: prof. Kornelija Pejčinović/

Poslušajmo riječi  Alexandera Tschugguela:

Pozdrav. Moje je ime Alexander Tschugguel i ja sa ta osoba koja je bacila Pachamamu u rijeku Tiber. Zašto sam to učinio?

pagani

Znate, izbliza sam pratio to što se događalo u Rimu s Amazonskim sinodom i pomislio sam da u samom Rimu moram saznati što više važnih informacia. Stoga sam se uputio u Rim početkom Amazonskog sinoda da sudjelujem u nekim predavanjima i da saznam što više o svim pitanjima u svezi s Amazonskim sinodom. Usput, prateći predavanja posjetio sam crkvu Santa Maria Transpontina koja se nalazi upravo između tvrđave arkanđela Mihaela i bazilike sv. Petra. U crkvi su bile dvije postrane kapele za posjetitelje Amazonskog sinoda. Volonteri su bili u centru i unaokolo, i u kapelama. U kapelama smo vidjeli razne simbole kulture Amazonije i među njima bile su i statue Pachamama. Volonteri su nam rekli da su to simboli plodnosti, majke zemlje, integralne ekologije, itd. U nastavku razgovora rekli su nam da se tu ne radi o vjeri nego o politici. Postavio sam im mnoga pitanja o tome. Pitao sam ih da li su stanovnike Amazonije misionari pokrstili. Normalno, nisu. To ne spada u dio njihove kulture.

Drugi put sam otišao u crkvu s prijateljem koji zna portugalski da saznam više. I nakon svih posjeta, sve ono što sam vidio, saznao i osjetio,ahzajednica@yahoo.de bilo mi je jasno:da je sve ovo protiv prve Božje zapovjedi. Dakle da je sve ovo pogrešno! Majka zemlja je boginja plodnosti.

Prva Božja zapovjed glasi;

“Ja sam Bog tvoj i ne imaj drugih Bogova osim mene! Ne klanjaj se ni pred kojom slikom ili kipom!”

Onda sam vidio film iz Vatikanskih vrtova kako su se prostrli po zemlji pred tim likovima.  Vratio sam se u Austriju i o svemu razmislio i sa svojim prijateljima došao do zaključka da se moramo vratiti u Rim i iznijeti te statue iz crkve. Tako smo prije dva tjedna otišli tamo rano ujutro. Došli smo u 6 i 30, ali crkva još nije bila otvorena. Malo smo prošetali moleći krunicu i kad smo izmolili zadnju Zdravo Mariju vrata crkve su se otvorila. Ušli smo, pregledali obadvije kapele gdje su se nalazile  Pachamame da pokušamo uzeti što više poganskih idola. Uspio sam uzeti pet kipova Pachamame. Kad smo izašli iz crkve uputili smo se prema tvrđavi arkanđela Mihaela koja je blizu ponte Angelico – Anđeoskog mosta i bacili smo idole s mosta, jednog po jednog.

U tom trenutku nismo ni shvatili što se dogodilo. Dva tri sata poslije shvatili smo da će taj čin imati veliki odjek u katoličkom svijetu i o Sinodu. Jer su svi mogli vidjeti što se događalo na Sinodu, što je Pachamama i što predstavlja. Također smo shvatili da to nije katoličko. Stoga smo imali ogromnu podršku od ljudi koji su za nas molili. Mislim da su milioni krunica izmoljeni za nas.

Počašćen sa i zadovoljan. To je veliki uspjeh jer inače ne molimo dovoljno jedni za druge. Onda smo odlučili da se ne skrivamo. Odlučili smo izaći u javnost i ispričati sve. Nisam htio da ovo bude kukavički čin. Nismo se odmah otkrili jer nismo htjeli da ova akcija postane središnja točka raspravaAli sada, dva tjedna poslije Amazonskog sinoda spremni smo se suočiti i pokazati da mi kao laici ne prihvaćamo da se takve stvari događaju u katoličkoj crkvi.

Mi dolazimo iz Austrije, iz Beča. Tek što smo se vratili u naš prelijepi grad spremni smo za druge akcije i poduhvate.

Upišite se na ovaj Youtube kanal i sljedećih dana reći ćemo više o našim razmišljanima o ovom Sinodu. Do tada neka nam Bog bude na pomoći! Bog vas sve blagoslovio za vašu podršku!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BISKUP ATHANASIUS SCHNEIDER OCJENJUJE IZBACIVANJE PACHAMAME /IZ KATOLIČKE CRKVE/: TO ĆE BITI UPAMĆENO U POVIJESTI KATOLIČKE CRKVE KAO HEROJSKI ČIN:     https://youtu.be/RLaFbM3-eE8?t=15

Prijevod YouTube filma:

Kada je otvoren Amazonski sinod, 4 listopada, u Vatikanskim vrtovima održana je poganska vjerska ceremonija pred samim papom. Prisutni su se prostrli pred golim trudnim kipovima licem prema zemlji. Ti isti kipovi su bili nošeni kroz cijeli Vatikan uključujući i baziliku sv. Petra. Scene poganskog obožavanja izazvale su svjetski skandal. Ne- katoličke grupe su krivo optuživale katoličanstvo za obožavanje idola upućujući na televizijske scene. Šutnja najvećeg dijela hijerarhije bila je zaglušujuća i to je i dosada.

21 listopada Pachamama kipovi su uklonjeni iz crkve s amazonskom izložbom i bačeni su u Tibar.

Kazahstanski biskup, Athanasius Schneider izjasnio se o tom činu: Ja sam John Henry Weston prenosim za LifeSiteNews i uzbuđen sam što mogu s vama podijeliti očitovanje istaknutog kazahstanskog biskupa, Athanasiusa Schneidera koji je ovog tjedna govorio za LifeSite i ohrabrujem vas da pročitate cijelu izjavu na LifeSite-u. Ovdje je zabilježeno ono što je istaknuto i citiram:

Ne smiješ imati drugih bogova osim Mene“, govori Gospodin Bog, kao prvu zapovjed. Eto tako kazahstanski biskup započinje svoje strašno pismo koje se tiče idolatrijskog skandala u Vatikanskim vrtovima. Evo nekoliko citata:

„Sinkretizam i poganizam su poput otrova koji ulazi u vene mističnog Kristovog tijela, Crkve.”

“Kao nasljednik apostola kojemu je povjereno božje stado ne mogu šutjeti pred očiglednim kršenjem božje volje i zastrašujućim posljedicama koje će proizvesti u pojedinačnim dušama i u cijeloj Crkvi, i doista i u cijeloj ljudskoj vrsti. Stoga iz silne ljubavi za te duše moje braće pišem ovu poruku.“

„Katolici ne mogu prihvatiti nikakvo pogansko obožavanje, nikakav sinkretizam poganske vjere i prakse i katoličke crkve. Čin obožavanja paljenja svjetla, dubokog klanjanja, prostitanja pred golim ženskim kipom koji ne predstavlja ni Našu Gospu ni je kanoniziranog sveca Crkve krši Prvu božju zapovjed:

“Ne smiješ imati drugog boga osim mene.“

„Svi pravi katolici koji još imaju duh apostola i kršćanskih mučenika moraju plakati i moliti zbog  poganske ceremonije u Rimu, Vječnome gradu.“

„Sred gadosti i šoka koji se dogodio sinkretističkim vjerskim činom u Vatikanu, cijela Crkva je svjedočila hrabri i neprocjenjivi čin čestititih katoličkih ljudi koji su 21 listopada protjerali drvene idolatrijske kipove iz crkve Santa Maria Transpontina i bacili ih u Tibar. Djelovali su kao novi Makabejci u duhu gnjeva Božjeg i bičem protjerali trgovce iz jeruzalemskog hrama.“

„Postupci ovih kršćanskih ljudi biti će upamćeni u analima crkvene povijesti kao herojski čin na slavu Kristovog imena, dok će djela crkvenih ljudi na visokim položajima koji su uprljali Kristovo ime u Rimu ući u povijest kao kukavički i izdajnički čin konfuzije i sinkretizma.“

„Po zahtjevu autentične službe božje i štovanja istinskog i jedinog Boga, Presvetog Trojstva i Krista našeg Spasiteljea, po zahtjevu mog časnog ređenja za katoličkog biskupa i sljedbenika Apostola i istinske vjernosti i ljubavi prema rimskom papi, Petrovom nasljedniku i dužnosti prijestolnika „katedre istine“ ja osuđujem obožavanje poganskog simbola Pachamama u Vatikanskim vrtovima, u bazilici sv. Petra i rimskoj crkvi Santa Maria Transpontina.“

„Bilo bi dobro da svi katolici a na prvom mjestu biskupi, svećenici i vjernici stvore molitveni lanac širom cijelog svijeta kao čin pokore- naknade za grozotu obožavanja drvenih idola koje se dogodilo u Rimu za vrijeme Amazonskog sinoda. Suočen s takvim skandalom jednom katoličkom biskupu je nemoguće šutjeti. Bio bih nedostojan nasljednik apostola. Prvi u Crkvi koji bi morao osuditi ovakvo djelo i činiti pokoru je papa Franjo.“

“Sa suzom u oku i tugom u srcu svatko bi morao ponuditi Bogu molitve zagovora i naknade, pokoru, za dušu pape Franje, Kristovog vikara na zemlji, i za spasenje svih vjernika koji su činili takvu službu obožavanja koju zabranjuje Božanska Objava.“

Biskup Schneider je zaključio svoju poruku molitvom i evo dijela te molitve:

Svrni svoj pogled posebno na suze, skrušenost i poniznost malenih u Crkvi,

Svrni svoj pogled na molitve dječice, mladih, na molitve muškaraca i žena, očeva i majki obitelji i na istinske kršćanske heroje koji su u svom zanosu na Tvoju Slavu i za ljubav Majke Crkve, bacili u vodu simbole odvratnosti koja su je uprljali. Smiluj nam se i poštedi nas, Gospodine.“

Pregled videozapisa Ho gettato gli idoli pagani nel fiume Tevere! na YouTubeu

Pregled videozapisa Acies Ordinata – Roma 28 settembre 2019 na YouTubeuPregled videozapisa Bp. Schneider praises expelling of Pachamama: ‘will be recorded in Church history as a heroic act’ na YouTubeu

Al_Azhar

4. veljače 2019. su u Abu Dhabiju papa Franjo i veliki imam Al Azhara, Ahmad Al-Tayyeb, potpisali dokument o „Ljudskom bratstvu za svjetski mir i zajednički život“. Deklaracija započinje u ime Boga koji, ako mora biti Bog zajednički svima, ne može biti ništa drugo osim muslimanskog Alaha. Bog kršćana je doista jedan u naravi, ali trojstven u različitim osobama: Otac, Sin i Duh Sveti. Još od vremena Arija i nakon toga, Crkva se bori protiv antitrojstvenika i deista koji poriču ili zapostavljaju ovo otajstvo, koje je za kršćanstvo najveće. Islam ga, naprotiv, odbacuje s užasavanjem, kao što izjavljuje sura o ,,autentičnom bogoštovlju“: ,,On, Bog, je jedan! Bog, vječni! On ne rađa, niti je bio rođen, i nitko mu nije jednak!” (Kur’an, 112, 2, 4).

https://www.dvasrca.com/index.php/2-info/399-najstrasniji-raskol-koji-je-svijet-ikada-vidio

Dokument ustrajno i opetovano poziva ,,svjetske vođe kao i na arhitekte međunarodne politike i svjetske ekonomije, intelektualce, filozofe, vjerske ličnosti, umjetnike, medijske profesionalce te muškarce i žene kulture iz svakoga dijela svijet“, da energično rade na širenju ,,kulture tolerancije i zajedničkoga života u miru”, izražavajući ,,čvrsto uvjerenje da nas autentični nauci religija pozivaju da ostanemo ukorijenjeni u vrijednostima mira, da branimo vrijednosti uzajamnoga razumijevanja, ljudskoga bratstva i skladnoga suživota“. Te su vrijednosti, ističe se, ,,sidro spasenja za sve“. Tako ,,Katolička crkva i Al Azhar” iziskuju da ,,ovaj dokument postane predmet istraživanja i promišljanja u svim školama, sveučilištima i formacijskim ustanovama, pomažući time obrazovati nove naraštaje da donose dobrotu i mir drugima i da posvuda budu branitelji prava potlačenih te najmanjih među našom braćom i sestrama”.
Dana 11. travnja je dokument iz Abu Dhabija u Santa Marti u Vatikanu zaključen simboličkom gestom. Franjo se prostirao po tlu pred trojicom muslimanskih vođa iz Sudana i poljubio im noge, moleći mir. Ovu gestu treba prosuditi ne toliko po onome što utvrđuje: podvrgavanje Crkve islamu, nego po onome što ona niječe: Kraljevstvo našega Gospodina Isusa Krista. Onome koji predstavlja Krista, u čije ime će se prignuti svako koljeno na nebu i na zemlji (Filipljanima 2, 10), moraju ljudi i narodi iskazati čast, a ne da je on ikome iskazuje.

Riječi Pija XI. iz enciklike Quas primas (1925.) rezoniraju: „Oh, kakva bi sreća bila za nas, ako bi svi ljudi, pojedinci, obitelji i narodi, htjeli da njima upravlja Krist! ‘Onda će se uvelike’, da upotrijebimo riječi koje je prije 25 godina biskupima sveopće Crkve uputio naš prethodnik, papa Lav XIII., ‘izliječiti mnoga zla, onda će zakon ponovno steći svoju prijašnju snagu, obnovit će se mir sa svim svojim blagoslovima. Ljudi će staviti u korice svoje mačeve i položiti svoje oružje kad svi slobodno priznaju i podlože se Kristovoj vlasti i svaki jezik prizna da je Gospodin Isus Krist u slavi Boga Oca”.

Gesta koju je izradio papa Franjo u Santa Marti također niječe uzvišeno otajstvo: utjelovljenje, muku i smrt našega Gospodina Isusa Krista, jedinoga Spasitelja i Otkupitelja čovječanstva. Poričući ovo otajstvo, poriče se spasenjsko poslanje Crkve, koja je pozvana evangelizirati i civilizirati svijet. Hoće li Amazonska sinoda koja će se održati sljedećega listopada biti nova faza u ovom odbacivanju poslanja Crkve, koja je također odbacivanje poslanja Kristova namjesnika? Hoće li papa Franjo kleknuti pred predstavnicima urođeničkoga naroda? Hoće li ih zamoliti da prenesu Crkvi svoju plemensku mudrost koju nose?
Ono što je sigurno je da je tri dana kasnije, 15. travnja, katedrala Notre Dame (rječita slika Crkve) buknula u plamen koji je proždirao toranj, ostavljajući temelj netaknutim. Ne znači li to da, unatoč kolapsu na samom vrhu Crkve, njezina božanska struktura traje, i da je ništa neće moći uništiti?
Tjedan dana kasnije su drugi događaji uzdrmali katoličko javno mnijenje. Niz terorističkih napada, potaknutih sljedbenicima te iste religije kojoj se papa Bergoglio podložio, pretvorili su Vazam uskrsnuća u dan muke za sveopću Crkvu, s 310 mrtvih i više od 500 ranjenih. Čak i prije nego što je progutala tijela, vatra je progutala iluzije onih katolika, koji pljeskom i gitarama pjevaju aleluju, dok Crkva doživljava svoj Veliki petak i Veliku subotu.
Nema istinskoga bratstva izvan nadnaravnog, koje ne dolazi od odnosa među ljudima, nego od Boga (1 Solunjanima 1,4). Na isti način nema mira izvan kršćanskoga mira, budući da je izvor istinskoga mira Krist, utjelovljena Mudrost, koji je ,,propovijedao mir vama, koji ste bili daleko, i mir onima, koji su bili blizu” (Efežanima, 2, 17). Mir je dar od Boga, koji je čovječanstvu donio Isus Krist, Sin Božji i vladar Neba i Zemlje. Katolička Crkva koju je On osnovao je vrhovni posjednik mira, budući da je ona čuvar istine i mira utemeljena na istini i pravdi.
Neomodernizam, ukorijenjen u samom vrhu Crkve, propovijeda lažni mir i lažno bratstvo. Ali lažni mir u svijet donosi rat, kao što lažno bratstvo donosi raskol, što je rat unutar Crkve. Sv. Luigi Orione dramatično je sve to predvidio 26. lipnja 1913. godine: ,,Modernizam i polumodernizam ne mogu se nastaviti – prije ili kasnije to će biti protestantizam ili raskol u Crkvi koji će biti najstrašniji što ga je svijet ikada vidio” (Spisi, sv. 43,str. 53)

Roberto de Mattei, Corrispondenza Romana, 1. svibnja 2019.

Kao i u prošlosti, Bog je dao svojoj Crkvi način da spasi civilizaciju od uništenja.Njegov plan je u Fatimi iznijela Gospa, koja zahtjeva  krunicu i škapular .
Vjerovanjem da se mir može postići bez Boga, prezirno odbijajući njegovu pomoć, možemo očekivati da ćemo samo požnjeti pakao Novog svjetskog poretka. Stoga okrenimo se Bogu , sve ukazuje da je krajnje vrijeme! Izbor je na nama!

***Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Hrvatske pravice/Foto:Fah/PDN

Izvorni autor: Lili Benčik

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.