BATARELO ODGOVORIO KRITIČARIMA: “Uvijek iste dosadne šprance. Kaj, nemrete dečki ništa novo smisliti?”

05.12.2022. 09:18:00

Čelnik ultrakonzervativne udruge Vigilare Vice John Batarelo osvrnuo se putem svojeg Facebook profila na reakcije oko masovnih molitvi na trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Pritom je najavio da su “pravi katolici neće predati već osvojeno središte Hrvatske, nego će duhovno nastaviti osvajati cijelu zemlju”.

Evo što je napisao Batarelo:

“Što je moglo ujediniti i staviti na aparate Dežulovića, Tomića, Šimičićevića, Porobiju, Drempetića i slične woke piskarala i njihove tzv. “novinarske” kuće (Imbex, Yutarnji, 24časa, itd.) da bombastično, panično i lažno pišu?

Odgovor:

katolički muževi koji mole svaku prvu subotu na trgu jednu… krunicu.

Da, da, ponoviti ću opet:

obični katolički očevi, sinovi, mlađi i stariji muškarci koji mole svaku prvu subotu na trgu bana Jelačića u Zagrebu i drugim dijelovima Hrvatske… krunicu.

Ali sada za woke luzere to više nije obična molitva krunice nego u klasičnim udbaškim i ljevičarskim manirima stvorila su se “kontraverze”.

Primjerice:

* tko stoji iza toga???
* kako smiju moliti bez žena?
* što katolici rade na javni prostor (mrš natrag u sakristije);
* kako smiju o čednosti i moralu?
* kako smiju zahtjevati da muškarac bude glava kuće?
* kako smiju moliti za svoju obitelj?
* kako smiju braniti nerođenu djecu?
* krunica označava teroristički napad
* promoviraju ustaštvo – oni su “klerofašisti”
* oni su dio velike mračne međunarodne mreže da katolici preuzmu cijeli svijet, s puno novaca i dvoraca, i povezani su sigurno i s Trumpom, itd, itd.;
* vraćaju nas u srednji vijek
* ti katolibani stvaraju Hrvatistan, to jest duh Afganistana u Hrvatskoj (ova mi je baš smiješna )
* razbijaju “sekularnu” Hrvatsku (baš smiješan mit o sekularizmu)
* zagovaraju nasilje protiv žena (moleći za svoje obitelj…)
* tu je i po neki seks skandal
(slobodno nadodajte…)

Vi woke sekularisti ste baš smiješni i tako jednostavno predvidljivi. Uvijek iste dosadne šprance. Kaj, nemrete dečki ništa novo smisliti???

Što mislite da ne kužimo vaše glupe igre, iskaz “moći” i laži? 

Ali hvala vam za besplatni PR, samo će te pomoći da još više pravi katoličkih faca dođu na trg. Nema predaje pred luzerima kao što ste vi.

By the way… već smo duhovno zauzeli središnji prostor Hrvatske (trg bana Jelačića) i ne da ga nećemo predati, nego ćemo duhovno osvjati cijelu Hrvatsku. Časna riječ”, piše Batarelo.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:priznajem.hr

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.