Bore Peran - Hrvatski branitelj 1970. - 2021.

26.02.2021. 14:02:00

„O Bože zar si pozvao mene Tvoje usne moje rekoše ime Svoju lađu sada ostavljam žalu Od sad idem kamo šalješ me ti“ Duboko potreseni tvojim iznenadnim odlaskom tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 23. veljače 2021. godine iznenada preminuo, u 51. godini života naš voljeni i nikad prežaljeni otac, sin, zaručnik, brat, nećak, stric i ujak

BORE PERAN

sin Ivana i Svetinke Hrvatski branitelj 1970. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 26. veljače 2021. godine u 15 sati na mjesnom groblju u Grebaštici. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 14.15 sati. Ožalošćeni: sin Luka, majka Svetinka, otac Ivan, zaručnica Ljiljana, sestre Ankica, Višnja i Javorka s obiteljima, brat Drago s obitelji, stric Marko s obitelji, obitelj pok. strica Stipe, ujaci Ante i Ive s obiteljima, ujak Nikola, obitelj pok. tete Zorke, tete Jerka, Danica, Mara i Stana s obiteljima, obitelj pok. tete Zore, obitelj Mišić te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.

Kad čuješ crkvena zvona i pucnjavu tri plutona

Na trenutak stani ni korak taj ne zakorači

Ne srami se iskreno zaplači.

Na vječni počinak tad spuštaju se tijela.

I to je malo što dati za njihova djela

Za slobodu vašu.

Za Hrvatsku našu.

Ivica Telišman 

Uredništvo PDN-a izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima.

S nama je zauvijek!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.