Branitelji proglasili Zlatka Dalića - Osobom godine!

15.12.2022. 21:45:00

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, proglasila je Zlatka Dalića, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, - Osobom godine 2022.!

Za ovu odluku glasovao  je iznimno veliki broj predstavnika braniteljskih udruga, tim prije jer je Dalić zajedno sa hrvatskim reprezentativcima pokazao i dokazao kako se igra i bori za Domovinu i kako se s ponosom diljem svijeta nosi hrvatski dres.

Hrvatske branitelje i stradalnike podsjetio je i na početke stvaranja hrvatske države, kad smo zajedno bili kao jedan, i kad smo pobijedili i one koji su bili puno jači od nas, kao što je to sada na Svjetskom nogometnom prvenstvu učinila hrvatska nogometna vrsta pod njegovim vodstvom.

Dalić je čovjek i športaš koji je s hrvatskom reprezentacijom ostvario najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa i koji iz dana u dan  svjedoči kako se treba odnositi prema obvezama, poslu, ljudima oko sebe, svojoj zemlji i narodu.

Inače, dosad su branitelji Osobom godine proglasili: Đuru Glogoškog, predsjednika Udruge 100 % HRVI I.  skupine,  generala Mladena Markača, nogometnu legendu Luku Modrića, bivšu predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i generala i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)

Izvorni autor: Mladen Pavković/UHBDR91/Foto:screenshot/072info.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.