DALIĆ: "Mi nismo normalni! Ovo je za branitelje, za cijelu Hrvatsku..."

09.12.2022. 20:16:00

‘Ovo je čudo! Svaka čast dečkima, izbacili smo najvećeg favorita i svima kažem - ovo je prava Hrvatska!‘
PIŠE: SNOBJAVLJENO: 09. prosinac 2022. 19:09
  

Prva izjava Zlatka Dalića nakon nakon povijesnog ulaska u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i izbacivanja Brazila bila je za pamćenje, jednako kao i herojska predstava Vatrenih protiv Neymara i društva.

"Ovo je čudo! Svaka čast dečkima, svima! Sjajna utakmica, izbacili smo najvećeg favorita i svima kažem - ovo je prava Hrvatska, kad treba, kad je najvažnije onda smo ovakvi! Rekao sam - nemojte nas nikada podcijeniti, ma ponos do neba! Ali ovo nije naš kraj", rekao je oduševljeni izbornik sa suzama u očima u jednom dahu i nastavio:

 

"Ovo je pobjeda cijele Hrvatske, ali i igrača. Svi su dali svoj maksimum, hvala i onima koji su na klupi i žive i trpe za uspjeh", rekao je izbornik, a onda poslao i poruku kritičarima:

 

"Ja bih pozdravio i sve naše ‘prijatelje‘ koji pišu o reprezentaciji, evo ovo je i za vas", rekao je Dalić, pa poslao zahvalu svim Hrvatima u domovini i u svijetu.

"Veliki pozdrav svim Hrvatima, ma svima koji nas podržavaju, uživajte hrvatski branitelji, ovo je bilo za vas. Presretan sam, da mi sa tri i pol milijuna stanovina ulazimo u polufinale drugi put zaredom, pa to je.... Svima ću sada reći - mi nismo normalni!!!".

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.