DHMZ: U nizinama unutrašnjosti oblačno uz kišu, na zapadu i susnježicu, a u gorju će padati snijeg

23.01.2023. 08:32:00

U nizinama unutrašnjosti oblačno uz kišu, na zapadu i susnježicu, a u gorju će padati snijeg. Na Jadranu promjenljivo oblačno, mjestimice s kišom, u Dalmaciji i pljuskovima s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, na sjeverozapadu i u gorju vrlo jak sjeverni i sjeveroistočni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana jaka i olujna bura, podno Velebita prijepodne s orkanskim udarima, a drugdje istočnjak i jugo. Najviša temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na Jadranu 7 i 12 °C, prognozira DHMZ.

Vremenska prognoza za sutra

U unutrašnjosti oblačno povremeno s kišom, a u gorju sa snijegom. Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, a na moru do umjerena bura. Minimalna temperatura zraka od -2 do 2, na Jadranu od 4 do 8, a maksimalna uglavnom između 2 i 6, na Jadranu 10 i 13 °C.

Izvor: DHMZ/Foto:screenshot/DHMZ

Izvorni autor: PDN/DHMZ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.