Dijete ozlijeđeno u sudaru u Njivicama prebacili su u Split

15.11.2019. 10:55:00

Do nesreće je došlo kad je vozač (63) BMW-a njemačkih registracija zbog neprilagođene brzine prešao u suprotni smjer. Udario je u Opel, a u sudaru su su sudjelovala još dva auta. Dijete je teško ozlijeđeno u sudaru

U sudaru četiri vozila u Njivicama u četvrtak poslijepodne teško je ozlijeđeno dijete koje se vozilo u Renaultu Twingu. Dijete su zbog ozljeda prebacili na liječenje u splitsku bolnicu. Vozačica (23) i putnik (19) iz Twinga zadobili su lakše ozljede, izvijestila je policija.

Kako navode, do nesreće je došlo kad je vozač (63)  BMW-a njemačkih registracija zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad autom u zavoju i prešao u suprotni smjer. Tu se sudario s Opelom šibenskih registracija kojim je iz smjera Šibenika prema Njivicama vozila žena (55). U udaru se Opel zarotirao i prešao na južnu traku i sudario s Kijom šibenskih registracija koju je prema Šibeniku vozio muškarac (48). BMW se nastavio nekontrolirano kretati i udario je u Twingo kojim je vozila mlada djevojka. Renault je od siline udara odbačen izvan ceste gdje se i zaustavio, dok se BMW zaustavio na južnoj prometnoj traci. 

Protiv vozača se podnosi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, prenosi Šibenski.

Izvor: 24sata/Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Izvorni autor: Ivan Hruškovec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.