Donald Trump: ‘Ovo je velika prevara! Idemo na Vrhovni sud!’

04.11.2020. 11:23:00

Sjedinjene Američke Države danas biraju predsjednika. Gotovo sva birališta su zatvorena, a američki predsjednik Donald Trump osvojio je tri ključne države – Floridu, Teksas i Ohio. Još se čekaju konačni rezultati za Pennsylvaniju, Georgiju, Sjevernu Karolinu, Michigan i Wisconsin koje se smatraju ključnima za ishod izbora.

I Biden i Trump uvjereni su u isto – svoju pobjedu.

Nakon Bidena, javnosti se obratio i Donald Trump.

Hvala Amerikancima za nevjerojatnu podršku. Milijuni su glasali za nas, a JEDNA tužna skupina ljudi pokušava nešto drugo, no mi to nećemo trpjeti. Hvala Prvoj dami, mojoj obitelji, potpredsjedniku Penceu. Spremamo se za veliko slavlje. Pobjeđujemo. Rezultati su fenomenalni. Spremamo se izaći i slaviti nešto predivno, takav uspjeh. Građani su izašli u rekordnom broju da podrže naš pokret. Pobijedili smo u Floridi, u Ohiu, u Teksasu za 700.000 glasova, a oni nisu ni uključeni u kalkulacije. Jasno je da smo pobijedili u Georgiji. Ne mogu nas dostići. Netko je proglasio pobjedu u Arizoni, ali to je Trumpov teritorij. Ni ne treba nam to, ali to je država koju bi također bilo lijepo dobiti.

Što je najvažnije, pobjeđujemo u Pennsylvaniji, rekao je Trump, popraćen velikim pljeskom.

– To nije ni blizu. Bit će nas nemoguće dostići u Pennsylvanii. Pobjeđujemo u Michiganu. Rekao sam: wow, to je puno, kad sam vidio brojke. Pobjeđujemo i u Wisconsinu. Ni ne treba nam to sve. Imamo Teksas. Guverner Teksasa me nazvao da mi čestita. Rekao mi je da nikad nije vidio ovakvo što. Nitko nije. Ovo je tako velika noć. Florida je velika pobjeda. Volim Ohio, i tamo smo pobijedili. Sjeverna Karolina je također velika pobjeda. Vodimo za 76.000 glasova. Ovo je prevara američke javnosti. Sramota za našu zemlju. Spremali smo se pobijediti na ovim izborima i iskreno, pobijedili smo na ovim izborima. Ovo je velika prevara. Ići ćemo na Vrhovni sud. Ne želimo da u 4 sata ujutro pristižu glasovi. To je tužan trenutak za mene. Pobijedit ćemo, a što se mene tiče, već jesmo, poručio je Trump.

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.