DRAMA U ZAGREBAČKOJ ŠKOLI Pijan uletio na školski sastanak, mahao nožem i zabio ga u stol. Svladao ga pripadnik ATJ Lučko

15.09.2021. 13:03:00

U popodnevnim satima u utorak, 14. rujna tijekom održavanja sastanka roditelja učenika i učenica zagrebačke Osnovne škole Savski Gaj na otvorenom došlo je do incidenta, potvrđeno je iz više izvora Dnevniku Nove TV.

Alkoholizirani muškarac je mahao nožem i navodno ga zabio u stol od nastavnice. Roditelji s djecom su se razbježali, a alkoholiziranog muškarca je uspio svladati i razoružati te zadržati do dolaska policije bivši pripadnik Antiterorističke jedinice (ATJ) Lučko koji je bio na roditeljskom sastanku.

Situaciju u školi u Zagrebu komentirao je i ministar Radovan Fuchs:

"On je došao u školu na krilima određenih čudnovatih ponašanja. Učiteljica je držala razrednu nastavu, bilo je nešto djece. Mislim da je bio alkoholiziran, zabio je mali džepni nož. To nije smišljena priča".

Uskoro opširnije...

Izvor: 24 sata

Izvorni autor: 24sata/Foto: Ivan Grgat/24sata/ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.