EMIL KRAJAČIĆ (1963 - 2023) HRVATSKI BRANITELJ - POSLJEDNI POZDRAV

22.05.2023. 17:09:00

Dragi Emil,

Danas se opraštamo s tobom, s dubokim poštovanjem i zahvalnošću, jer si svoj život posvetio obrani naše domovine i njezinih temeljnih vrijednosti. Ti si bio naš heroj i borac za slobodu, koji je neustrašivo riskirao život kako bi nam omogućio mir i sigurnost za buduće naraštaje.
Tvoj odlazak ostavlja neizbrisiv trag u našim srcima i dušama, ali tvoj altruizam i žrtva inspiriraju nas da i mi budemo bolji građani i zaštitnici naše voljene Hrvatske. Naučio si nas ljubavi prema domovini, solidarnosti i požrtvovnosti u teškim trenucima – vrijednosti koje će zauvijek ostati zapisane u našim srcima.
Tvoja hrabrost, ponos i ljubav prema domovini ostat će trajan primjer što znači biti hrvatski branitelj. Počivaj u miru, neka ti vječna slava i hvala, a tvoje ime neka živi kroz generacije koje dolaze.
Iskreno ćeš nam nedostajati, ali tvoj duh živjet će u svakom čovjeku koji cijeni i štiti našu Hrvatsku.
Posljednji pozdrav, dragi prijatelju. Neka ti anđeli čuvaju dušu, a mi ćemo čuvati sjećanje na tebe zauvijek.
S ljubavlju i zahvalnošću,
Uredništvo Portala dnevnih novosti

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.